Thuisleven.com
schoonmaakspray marius fabre
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Schoonmaken > Zwarte Zeep Schoonmaak spray

Zwarte Zeep Schoonmaak spray

Skinessence staat bekend als webshop met producten die geen chemische en giftige stoffen bevatten voor het lichaam. De webshop bestaat dan ook uit een mooie collectie van producten die samen zorgen voor een natuurlijke en stralende huidverzorging. Je vindt er niet alleen de (h)eerlijkste verzorgingsproducten, maar ook artikelen die je hierbij kunt gebruiken. Denk hierbij aan een hamamdoek, scrub handschoen en opbergmand. Om het geheel natuurlijk af te maken biedt Skinessence producten aan die te gebruiken zijn om je huis, tuin en zelfs de was schoon te maken/houden en dat alles zo natuurlijk mogelijk. Dat wil jij toch ook?!?

Marius Fabre

Marius Fabre, een van de 4 overgebleven fabrieken in en rond Marseille, houdt vast aan de oorspronkelijke principes. Geen kleurstoffen, geen toevoegingen maar wel het authentieke proces. De producten hebben een hoge kwaliteit en zijn hartstikke vriendelijk voor je huid.
Marius Fabre heeft in de loop der tijd een mooie collectie aan (vloeibare) zepen, huidverzorgingsproducten, ecologische zeepvlokken en wasmiddel opgebouwd. Uiteraard heeft het merk ook de bekende biologische zwarte zeep in het assortiment.

Een exclusief product

Dat klinkt natuurlijk allemaal heel erg voorbeeldig. Maar kun jij je indenken dat je je huis schoon maakt zonder chemische middelen maar met olijven en water? Het is natuurlijk niet zo dat als je olijven in zijn geheel in wat water stopt je daarmee schoon kunt maken. Er gaat immers een heel proces aan vooraf. Dat proces is echter exclusief en gepatenteerd door het bedrijf.

In tegenstelling tot vele andere schoonmaakproducten bevat deze zeep géén kleur- en geurstoffen en géén toegevoegde producten die afgeleid zijn van aardolie of dierlijke vetten. De “savon noir”, zwarte zeep, is tevens zeer zacht voor de huid en droogt de huid niet uit. De zwarte zeep is biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk.

Vloeibare Zwarte Zeep Schoonmaak spray

De zwarte zeep schoonmaak spray van Marius Fabre is een handige multi reiniger in spuitbus. Het schoonmaakmiddel is voor zo’n beetje alles inzetbaar. Zelfs voor de klussen buiten, denk hierbij aan tuinmeubels, lampen en de voordeur.

Tip van de dag: door zelf naar behoefte 5 – 15% pure zwarte zeep van Marius Fabre te mengen met water kun je de spray flacon hergebruiken. Gebruik hiervoor de literverpakking zwarte zeep of de 5 liter flacon.

Eigen ervaring

Marius fabreIk vind het heerlijk om tussendoor even snel iets te kunnen schoonmaken indien nodig. Denk hierbij aan de eettafel na gebruik of nu in Corona-tijd de deurklinken en deurbel. Met een spray gaat dit toch een stuk sneller. Even doekje onder de kraan, doekje goed vouwen en een keer sprayen op het doekje. Vegen maar en de boel is schoon.

Het feit dat de flacon makkelijk te hervullen is vind ik een enorm pluspunt van het bedrijf. Op de pagina met gebruiksaanwijzing lees ik dat het product echt voor heel veel schoonmaakklussen inzetbaar is. Dat ruimt lekker op in de voorraad… 10 flessen opmaken en één vervangend product voor in de plaats. Whoop whoop!

Heb jij al eens gehoord van zeep op basis van olijfextract?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

  • Lijkt me ideaal, met zo’n kleine meid moet alles toch even tussen de bedrijven door. Dus snel en goed zijn codewoorden :).

  • Nog nooit van gehoord, ik had verwacht dat de naam de kleur zou aangeven> Inderdaad, zeker nu is even spayen en een doekje erover wel heel fijn, bel, deurknop schoonhouden is ook wel zo fijn voor de post en pakketbezorgers

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics