Thuisleven.com > Kinderen > Zomerse spelletjes.

Zomerse spelletjes.

Met dit warme weer is het veel te lekker om binnen te zitten. Zomerse spelletjes voor verkoeling is dan ook velen malen leuker. Daarom delen wij wat leuke spelletjes om de dag door te komen. Mocht jij nog andere leuke spelletjes kennen in deze zomerse periode dan horen wij dat graag.

Dienbladen spel.

Benodigdheden:
Twee dienbladen (liefst dezelfde),  plastic bekers, 2 volle bakken met water en 2 lege bakken
Speluitleg:
Met een dienblad met plastic bekertjes met water zo snel mogelijk naar de andere kant van de tuin lopen en dan kijken wie het snelste de emmer vol heeft.

Sproeier.

Benodigdheden:
Een tuinslang
Speluitleg: 
Zeker handig als je zo’n automatische sproeier hebt – wie kan het snelst naar de overkant rennen zonder nat te worden

Splash de ballon.

Benodigdheden:
Waterballonnen
Speluitleg: Ga in een kring staan, overgooien tot hij knapt. Hoe ver kun je komen?

Ballonnenparcours.

Benodigdheden:
waterballonnen en pionnen
Speluitleg: Zet met pionnen een parcours uit en vul ballonnen met water. Laat twee kinderen een waterballon tussen hun buiken klemmen en het parcours doorlopen zonder dat de ballon stuk gaat. Ontploft de ballon toch? Dan beginnen ze opnieuw. Als het eerste duo het eind heeft gehaald, mag het volgende beginnen. Het team dat de minste ballonnen stukmaakt wint.

Lees ook:

Welke zomerse spelletjes ken jij nog meer?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Flessenvoetbal is ook altijd erg leuk 😀 en toch doet ouderwets snoephappen in een bak met water het altijd goed. Lekker verkoelend hahaha

Geverifieerd door ExactMetrics