Winter Station ijsbaan - Foto: Marleen Schlichting.
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Museum > Winterse betovering in het Spoorwegmuseum tijdens Winter Station

Winterse betovering in het Spoorwegmuseum tijdens Winter Station

Het Spoorwegmuseum ondergaat een magische transformatie tijdens de kerstvakantie. Winter Station brengt sfeervolle winterpracht naar het hele museum. Reserveer nu jouw plekje voor dit betoverende evenement, waar de oude treinen plaatsmaken voor een heuse ijsbaan en de winterse gezelligheid centraal staat.

Winter Station in Het Spoorwegmuseum: 23 december 2023 t/m 7 januari 2024

Schaatsen tussen reusachtige treinen: gratis met reservering!

De grootste publiekstrekker van Winter Station is ongetwijfeld de ijsbaan. Beeld je in hoe bijzonder het is om langs imposante treinen te schaatsen. Schaatsen zijn gratis te leen, maar vergeet niet je eigen handschoenen mee te nemen. Speciaal voor de kleintjes is er een apart krabbelbaantje met rekjes beschikbaar. En wat is winterpret zonder koek en zopie? Geniet van de sfeer met een verwarmende kop glühwein of een dampende kom snert.

Winterse betovering in het Spoorwegmuseum tijdens Winter Station.

Discoschaatsen: feestje op het ijs!

Elke middag na 16:00 uur verandert Winter Station in een feestelijke disco. De muziek gaat omhoog, de discolampen aan: tijd voor discoschaatsen! Een ideale activiteit om samen met vrienden of familie te beleven.

Winterse activiteiten: meer dan alleen schaatsen

Naast de ijsbaan en de prachtige aankleding biedt Winter Station dagelijks live-muziek en andere optredens. In de Expo draait de antieke carrousel zijn rondjes, en buiten kun je marshmallows roosteren boven speciale gashaarden.

Openingstijden en dalurenticket: een warm welkom voor late bezoekers

Het Spoorwegmuseum verwelkomt bezoekers tijdens Winter Station tot 19:00 uur, behalve op 24, 25, 26 en 31 december, wanneer het museum om 17:00 uur sluit. Op 1 januari opent het museum om 12:00 uur. Overweeg het voordelige dalurenticket: entree na 15:00 uur kost slechts €10,00.

Reserveren noodzakelijk: betoverende toegang voor iedereen

Dit jaar is reserveren verplicht voor Winter Station. Bezoekers moeten een datum met tijdslot reserveren, waarbij het tijdslot de tijd van binnenkomst aangeeft. Ook houders van een Museumkaart of VriendenLoterij VIP-kaart dienen te reserveren. Toegang is enkel mogelijk met een reservering, die kosteloos gemaakt kan worden via de website. Mis deze winterse betovering niet en reserveer jouw plekje voor Winter Station in Het Spoorwegmuseum!

Winterse betovering in het Spoorwegmuseum tijdens Winter Station.

Lees ook:

Ben jij al eens bij het Spoorwegmuseum geweest?

Foto’s: Spoorwegmuseum
#persbericht

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics