Thuisleven.com
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Pretpark > Plopsa Indoor Coevorden ‘Meivakantie met Klus’

Plopsa Indoor Coevorden ‘Meivakantie met Klus’

De meivakantie staat weer voor de deur, en voor de jonge fans van Kabouter Klus belooft het een onvergetelijke periode te worden. Van 27 april tot en met 5 mei komt de vrolijke en handige kabouter Klus naar Plopsa Indoor Coevorden om jong en oud te verwelkomen voor een feestelijke tijd in het mooiste indoorpark van Nederland.

Maar wat staat er allemaal op het programma tijdens deze speciale ‘Meivakantie met Klus’? Laten we eens een kijkje nemen:

Een avontuurlijke liveshow met Kabouter Klus

Het hoogtepunt van de meivakantie in Plopsa Indoor Coevorden is ongetwijfeld de avontuurlijke liveshow met niemand minder dan Kabouter Klus zelf! Alle kleine en grote Ploppertjes zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit spektakel. Samen met Kabouter Klus zullen ze een superleuk avontuur beleven dat hen nog lang zal bijblijven. De show belooft volop plezier en verrassingen voor het hele gezin.

Meet & greets met favoriete Plopsa-helden

Wat is er nu leuker dan je favoriete Plopsa-helden in levenden lijve ontmoeten? Tijdens de ‘Meivakantie met Klus’ krijgen bezoekers de kans om hun helden te ontmoeten en met hen op de foto te gaan. Het is een unieke gelegenheid om dichter bij de magie van Plopsa te komen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Dansen in een kleurrijke confettiregen

Na een dag vol avonturen en ontmoetingen met Kabouter Klus en andere Plopsa-vrienden, wordt de dag feestelijk afgesloten met een betoverende confettiregen. Jong en oud kunnen samen dansen te midden van een kleurrijk spektakel. En zo de meivakantie op een spetterende manier vieren.

Uiteraard biedt Plopsa Indoor Coevorden gedurende de hele meivakantieperiode een scala aan binnen- en buitenattracties. Hier kunnen bezoekers zich naar hartenlust uitleven. Het park staat garant voor uren plezier en avontuur voor het hele gezin.

Kortom, de ‘Meivakantie met Klus’ in Plopsa Indoor Coevorden belooft een onvergetelijke tijd te worden vol leuke momenten, avonturen en betovering. Dus pak je agenda erbij, plan je bezoek en maak je klaar voor een vakantie om nooit te vergeten!

Lees ook:

Ben jij al eens in Plopsaland geweest?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

15 reacties

 • Ik wil graag samen met mijn 3 zoontjes naar Plopsa Indoor Coevorden omdat de jongste gek is van Bumba, de middelste van Maya en de oudste van Wicky! Wordt voor alle 3 de dag van hun leven!

 • Ik wil graag samen met de kids naar Plopsa Indoor Coevorden omdat we er nog nooit zijn geweest en dat echt heel hoog op het verlanglijstje staat!

 • Ik wil graag samen … mijn man en dochtertjes naar Plopsa. Een leuk park wat redelijk in de buurt is, en ook super leuk!

 • Ik wil graag samen met mijn 2 kleine neefjes en mijn zus naar Plopsa Indoor Coevorden omdat ik zeker weet dat dat een leuk dagje wordt!

 • Ik wil graag samen met mijn man en 2 zoontjes naar Plopsa Indoor Coevorden, omdat we daar nog nooit zijn geweest, en onze zoontjes helemaal fan zijn van kabouter Plop en zijn vrienden! Maar ook Bumba, Piet Piraat, Maya de Bij, Wickie en K3 vinden ze superleuk. Wat zou het voor hun een avontuur zijn, als ze in een wereld mogen komen, waar ze van alles van hun superhelden mogen tegenkomen, nee, van een uitje naar Plopsaland Coevorden kunnen mijn kids alleen maar heel erg van dromen! 🙂

 • Super leuk!! Wij doen graag mee. Ons zoontje Arvin en dochtertje Ylva vinden dit vast geweldig! Arvin is een echt bumba fan♡ ons dochter Ylva is een k3/kabouter plop fan 🙂 wij gaan duimen !!

  Groetjes Marijke Horjus

 • Ik wil graag samen met mijn jongste kleinkinderen naar Plopsa Indoor Coevorden , omdat zij daar nog nooit naar toe zijn geweest. Daar kijken zij vast hun ogen uit.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Ik wil graag met Noah mijn kleinzoontje naar Plopsa Indoor Coevorden. Hij zal het geweldig mooi vinden en genieten.

 • Ik wil graag samen met onze kinderen naar Plopsa Indoor Coevorden omdat ik de afgelopen tijd net als kabouter Klus vooral aan het klusserdeklussen geweest ben. Nu tijd voor ontspanning!

 • Ik wil graag samen met mijn dochtertje, zoon en mijn man naar Plopsa Indoor Coevorden omdat ze hier een paar weken terug nog vroegen wanneer we weer naar Plopsa gaan. Het zal dus zeker een geslaagde verrassing zijn!

 • Ik wil graag samen met mijn dochters en man naar Plopsa Indoor Coevorden omdat we graag Kabouter Plop en Kwebbel eens in het echt willen ontmoeten!

 • Ik wil graag samen met daley en justin naar Plopsa Indoor Coevorden omdat ze dat natuurlijk onwijs leuk vinden! Lekker een dagje weg rond de verjaardag van de jongste wat een feest om bumba een high 5 te gaan geven!

 • Ik wil graag samen met mijn man en twee kids naar Plopsa Indoor Coevorden omdat het een SUPER leuke dag is voor jong en oud! Heerlijk genieten van de attracties binnen en buiten, maar ook de grote helden ontmoeten en knuffelen….

 • Ik wil graag samen met mijn dochter Julia naar Plopsa Indoor Coevorden omdat we beide gek zijn van pretparken

 • Ik wil graag samen met de kleinkinderen….. naar Plopsa Indoor Coevorden omdat……ze daar heerlijk genieten en spelen en zich vast niet zullen vervelen

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics