Thuisleven.com > Win(naar) > Winactie Plopsa Indoor Coevorden ‘Meivakantie met Klus’

Winactie Plopsa Indoor Coevorden ‘Meivakantie met Klus’

Kabouter Klus komt naar Plopsa Indoor Coevorden tijdens de ‘Meivakantie met Klus’!

Hallokidoki! Kabouter Klus, de gekste en handigste kabouter van de Lage Landen, komt tijdens de meivakantie van 27 april tot en met 5 mei Plopsa Indoor Coevorden op stelten zetten. Hij staat te popelen om jou te ontmoeten en samen met jou te dansen in de kleurrijke confetti-regen in het mooiste indoorpark van Nederland!

Wat valt er allemaal te beleven tijdens de meivakantie met Klus?

 • Samen met Kabouter Klus beleven alle Ploppertjes een superleuk avontuur tijdens de gratis liveshow.
 • Bezoekers ontmoeten hun favoriete Plopsa-helden tijdens Meet & Greets.
 • Om de dag feestelijk af te sluiten dansen jong en oud in een kleurrijke confettiregen
 • Uiteraard kunnen bezoekers zich steeds uitleven op de talrijke binnen-en buitenattracties.

Win

Wij mogen van Plopsaland maar liefst 4 entreekaarten, die 2 jaar geldig zijn, weggeven onder de lezers. Wil je graag kans maken op deze leuke prijs maak dan onderstaande zin af:

Ik wil graag samen met …….. naar Plopsa Indoor Coevorden omdat…….

Zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers. Hoe kun je ons helpen?
Zoals je wellicht weet zijn wij actief op FacebookInstagramTwitterPinterestBloglovin en Youtube. Wij vragen je om ons te helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen. Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen. Hartelijk dank!

Op 24 april 2019 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één dag de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

15 reacties

 • Ik wil graag samen met de kleinkinderen….. naar Plopsa Indoor Coevorden omdat……ze daar heerlijk genieten en spelen en zich vast niet zullen vervelen

 • Ik wil graag samen met mijn man en twee kids naar Plopsa Indoor Coevorden omdat het een SUPER leuke dag is voor jong en oud! Heerlijk genieten van de attracties binnen en buiten, maar ook de grote helden ontmoeten en knuffelen….

 • Ik wil graag samen met daley en justin naar Plopsa Indoor Coevorden omdat ze dat natuurlijk onwijs leuk vinden! Lekker een dagje weg rond de verjaardag van de jongste wat een feest om bumba een high 5 te gaan geven!

 • Ik wil graag samen met mijn dochters en man naar Plopsa Indoor Coevorden omdat we graag Kabouter Plop en Kwebbel eens in het echt willen ontmoeten!

 • Ik wil graag samen met mijn dochtertje, zoon en mijn man naar Plopsa Indoor Coevorden omdat ze hier een paar weken terug nog vroegen wanneer we weer naar Plopsa gaan. Het zal dus zeker een geslaagde verrassing zijn!

 • Ik wil graag samen met onze kinderen naar Plopsa Indoor Coevorden omdat ik de afgelopen tijd net als kabouter Klus vooral aan het klusserdeklussen geweest ben. Nu tijd voor ontspanning!

 • Ik wil graag met Noah mijn kleinzoontje naar Plopsa Indoor Coevorden. Hij zal het geweldig mooi vinden en genieten.

 • Ik wil graag samen met mijn jongste kleinkinderen naar Plopsa Indoor Coevorden , omdat zij daar nog nooit naar toe zijn geweest. Daar kijken zij vast hun ogen uit.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Super leuk!! Wij doen graag mee. Ons zoontje Arvin en dochtertje Ylva vinden dit vast geweldig! Arvin is een echt bumba fan♡ ons dochter Ylva is een k3/kabouter plop fan 🙂 wij gaan duimen !!

  Groetjes Marijke Horjus

 • Ik wil graag samen met mijn man en 2 zoontjes naar Plopsa Indoor Coevorden, omdat we daar nog nooit zijn geweest, en onze zoontjes helemaal fan zijn van kabouter Plop en zijn vrienden! Maar ook Bumba, Piet Piraat, Maya de Bij, Wickie en K3 vinden ze superleuk. Wat zou het voor hun een avontuur zijn, als ze in een wereld mogen komen, waar ze van alles van hun superhelden mogen tegenkomen, nee, van een uitje naar Plopsaland Coevorden kunnen mijn kids alleen maar heel erg van dromen! 🙂

 • Ik wil graag samen met mijn 2 kleine neefjes en mijn zus naar Plopsa Indoor Coevorden omdat ik zeker weet dat dat een leuk dagje wordt!

 • Ik wil graag samen … mijn man en dochtertjes naar Plopsa. Een leuk park wat redelijk in de buurt is, en ook super leuk!

 • Ik wil graag samen met de kids naar Plopsa Indoor Coevorden omdat we er nog nooit zijn geweest en dat echt heel hoog op het verlanglijstje staat!

 • Ik wil graag samen met mijn 3 zoontjes naar Plopsa Indoor Coevorden omdat de jongste gek is van Bumba, de middelste van Maya en de oudste van Wicky! Wordt voor alle 3 de dag van hun leven!