Thuisleven.com
Betaalbare pretparken in Nederland.
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Pretpark > Goedkope kinderpretparken

Goedkope kinderpretparken

De zomervakantie is natuurlijk een groot feest. Even geen school, geen wekker, geen huiswerk en later naar bed. Het is genieten voor de kinderen! Het is ook leuk om er af en toe een dagje op uit te gaan. Er zijn zoveel leuke dingen te ontdekken in Nederland. Helaas kunnen sommige uitjes hoog oplopen in de kosten. De prijzen rijzen de pan uit tegenwoordig. Niet iedereen kan een dagje pretpark betalen of wil zoveel geld uitgeven aan een dagje weg. Daarom kun je hieronder een lijstje vinden met betaalbare pretparken in Nederland. Zo blijft het voor iedereen haalbaar om een dagje weg te gaan.

1. Dinoland, Zwolle

Waan je in het verleden tussen meters hoge dinosaurussen in Dinoland. Leer over de dino’s of leef je uit bij een van de vele activiteiten. Ook als je geen dinofan bent kun je je hier de hele middag uitleven. Ga lasergamen, leef je uit tijdens minigolf, overwin je angsten en klim tussen de bomen tijdens hoogteparcours, graaf een dino skelet uit en nog veel meer! Bij binnenkomst ontvang je een ‘Ranger Paspoort’. Hierop staan een aantal activiteiten die je één keer mag doen tijdens je bezoek. Van de overige activiteiten mag je onbeperkt gebruik maken. Daarnaast kun je met je Ranger Paspoort ook Ranger Stickers ophalen.

Heb je alle drie de stickers behaald? Dan mag je aan het einde van de dag een Ranger Diploma in ontvangst nemen! Zorg tijdens dit uitstapje wel voor een goed iPhone 11 Pro hoesje. Door de vele activiteiten in de buitenlucht, kan je telefoon zomaar op de grond vallen. Dat zou natuurlijk zonde zijn! Na een dag klimmen en klauteren door Dinoland kunnen de kinderen terugkijken op een heerlijke dag! Dinoland is geschikt voor iedereen van 2 tot 14 jaar.
Entreeprijzen: t/m 1 jaar gratis, 2 en 3 jaar €6,50, 4 jaar en ouder €10,50 en 4 jaar en ouder in weekenden, vakanties en op feestdagen €11,50

2. Kidzcity, Utrecht

Zit het weer niet mee? Breng dan een bezoek aan Kidzcity in Utrecht! Een groot mega indoor pretpark boordevol spannende attracties! In de 5000 m2 ruimte kunnen de kinderen klimmen, glijden, zweven, spelen en kruipen. De ruimte is overzichtelijk ingedeeld zodat je als ouders je kinderen goed in de gaten kunt houden. Zelf meedoen met de kinderen in de botsauto’s, tijdens het lasergamen of mee in de zweefmolen mag natuurlijk ook! Als je zelf gaat meespelen, zorg dan wel voor een krachtige iPhone 8 screenprotector.

Je telefoon kan zomaar uit je broekzak vallen en een kras oplopen. Er zijn een aantal attracties die geschikt zijn voor de allerkleinste, zodat ook zij een leuke middag kunnen hebben. Daarnaast voldoen alle attracties aan de strenge veiligheidseisen, is er een moderne lichtinstallatie aanwezig en airco in de kantine. Kidzcity is geschikt voor kinderen t/m 12 jaar.
Entreeprijzen: t/m 3 jaar gratis, kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen €12,00

3. Sprookjesbos, Valkenburg

Laat je kinderen onderdompelen in een ware fantasiewereld in het Sprookjesbos in Valkenburg. Een plek waar fantasie en werkelijkheid elkaar ontmoeten. Het speelparadijs is maar liefst drie hectare groot en leent zich uit voor vele activiteiten. Speel in de speeltoestellen, ontdek alle leuke bewoners van het Sprookjesbos, ga in het schommelschip, dans in de silent disco of ontsnap uit de escaperoom. Een perfecte plek voor kinderen om in de verdwalen en te ontdekken.

Tijdens dit uitstapje zijn er twee telefoon accessoires  die je niet mag vergeten. Een powerbank en een screenprotector. Door het uitstapje in de betoverende wereld ben je lang van huis en maak je veel foto’s. Dat slurpt batterij. Daarnaast is je beeldscherm erg kwetsbaar en voorkom je krassen met een screenprotector. Na een dag dollen in het bos zitten de kinderen uitgeteld op de achterbank. Het Sprookjesbos is geschikt voor kinderen t/m 12 jaar.
Entreeprijzen: t/m 2 jaar gratis, volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar €9,50

Lees ook:

Weet jij nog een tip voor een goedkoop pretpark?

Bron afbeelding Pixabay

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

7 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics