duurzame tips van Brabantia
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Winkelen > Brabantia geeft tips voor duurzaam shoppen in aanloop naar Black Friday

Brabantia geeft tips voor duurzaam shoppen in aanloop naar Black Friday

DUURZAAM SHOPPEN

Brabantia geeft tips voor duurzaam shoppen in aanloop naar Black Friday
Aan de vooravond van Black Friday geeft Brabantia consumenten graag wat tips om duurzaam te shoppen. Met deze tips wil het bedrijf consumenten meer bewust maken van hun gedrag en daarbij bijdragen aan een duurzamere wereld.

Tip 1

Koop met een plan, in plaats van je te laten verleiden door al die geweldige deals die je tegenkomt. Bepaal van tevoren wat je wilt kopen en waarom. Dat is beter voor de planeet en voor je bankrekening!

Tip 2

Shop producten van duurzame merken. Bijvoorbeeld merken die duurzaam produceren, met minder impact op het milieu. Of kies producten van merken die hun footprint compenseren door te doneren aan goede doelen of door bomen te planten. Of ga voor merken die beide hier aandacht aan geven.

Tip 3

Weet je wat nog slechter is dan dingen kopen? Dingen kopen die je maar kort gebruikt. Kies daarom voor producten die lang meegaan. Liefst producten die tijdloos en stevig zijn, en gemaakt om te worden gerecycled. Die kun je namelijk zo lang gebruiken als je wilt – zonder je schuldig te voelen als je ze een keer wegdoet.

Tip 4

Wil jij de natuur een handje helpen? Ga voor producten die je helpen je dagelijkse leven groener te maken – en meteen wat geld besparen. Er is geen beter moment dan nu om afval te gaan scheiden, water te gaan besparen door je kleding te luchten in plaats van te wassen en voedselverspilling te voorkomen door het beter te bewaren.

Regrow Kits

Tip 5

Staat er een product van Brabantia op je verlanglijstje? Dat is super! En groen – we geven namelijk gratis Regrow Kits (ter waarde van € 24,95) weg bij elke bestelling van meer dan € 100 op Black Green Friday. Met deze kit kun je gemakkelijk nieuwe kruiden en groenten laten groeien uit restjes. Leuk & duurzaam!

Lees ook:

Wat vind je van deze tips van Brabantia?

#persbericht

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

  • Nooit met trek gaan winkelen. Er worden dan levensmiddelen gekocht die niet nodig zijn, in de kast liggen te verpieteren en dan eindigt het in de bak (van Brabantia).

  • Handige bruikbare tips om duurzamer te kopen. Vooral producten kopen die langer meegaan en geen wegwerpartikelen zijn. Zeker de moeite waard om eens na te kijken of de merken waarvan je iets koopt ook duurzaam produceren!

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics