Thuisleven.com > Verzorging > Wij gaan op reis en nemen mee: Wet Wash Glove.

Wij gaan op reis en nemen mee: Wet Wash Glove.

Vorig jaar zijn wij naar Rome op vakantie geweest en ook dit jaar staat Rome weer op de planning. Sterker nog, we hebben al geboekt. Maar liefst twee weken lang gaan we dit jaar naar de hoofdstad van Italië. Aangezien we al ervaring hebben weten we dat het in Rome erg stoffig kan zijn. Toch willen we graag onze, witte, benen laten zien (voorzien van zonnebrandcrème uiteraard). Daarom gaan we dit jaar net iets beter voorbereid dan vorig jaar op vakantie. Zo staat nu al op het lijstje om mee te nemen: Wet Wash Glove van Tena.

Okey, Tena en een vakantie met kleine kinderen is wellicht niet zo voor de hand liggend, dat geef ik eerlijk toe. Echter nadat ik de Wet Wash Glove’s mocht testen ben ik geheel overstag gegaan. De “washandjes” zijn namelijk erg fijn in gebruik. Zo fijn dat je jezelf echt wel even op kunt frissen tussendoor. Kortom als wij een hele dag in de brandende zon aan het lopen zijn, want dat is wat wij doen. Dan heb je soms zo’n moment van verfrissing nodig en dan zijn wegwerp washandjes die al vochtig zijn ideaal.

Handig in gebruik.

Geen geknoei op toiletten met papier en water, of puur water onder de oksels wat daarna niet echt schoon is alleen maar koelend gewerkt heeft maar echt iets om jezelf mee op te frissen. Met de temperaturen van deze week heb ik het al een paar keer getest. Het is natuurlijk niet zo dat je met een Wet Wash Glove een gehele douchebeurt bespaard hebt, tenminste dat vind ik. Maar opfrissen en de nare zweetgeuren weg halen doe je wel degelijk.

Gebruik in huis.

Nu zijn deze doekjes natuurlijk niet alleen handig om mee te nemen op vakantie. Ook thuis zijn ze ideaal. Zeker bij mensen met incontinentie problemen. Je legt ze op het toilet (niet door het toilet heen spoelen!) en kunt jezelf zo tussendoor even wassen op de plekken waar nodig is. Lig je ziek op bed en ben je te beroerd om eruit te komen, zijn deze doekjes ideaal als opfrisser. Vind je de doekjes iets te koud kun je ze 30 seconden op 600 watt verwarmen in de magnetron.

Lees ook:

Gebruik jij wel eens kant en klare washandjes?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

2 reacties

  • Wij gebruiken ze op het werk (zorg)nu ongeveer een half jaartje. Was eerst wel sceptisch, maar vind ze nu super fijn, ook de mensen vinden het lekker, wij gebruiken ze wel warm. Heb dus geen ervaring hoe het is als je ze koud gebruikt. Maar wist ook niet dat je ze zelf kon kopen. Mss dan idd ook wel iets voor de vakantie.

  • Vooral op vakantie of een weekend weg gebruiken we ze. Maar ze zijn ook praktisch inderdaad als je een dagje weg gaat.