Selecteer een pagina

Nadat ik ten huwelijk ben gevraagd, zijn de voorbereidingen van het huwelijk begonnen. Dat begon natuurlijk allemaal met ideeën en zullen in het komende jaar tot aan ons huwelijk concrete plannen moeten worden. Nou ben ik een kei in het organiseren van feestjes en dergelijke, maar vergeet ik ook wel eens mensen erbij te betrekken. Erg onhandig als het gaat om een huwelijk, want tijdens de dag zelf wil ik natuurlijk niet bezig zijn met de catering etc. Het boekje weddingplanner lijkt mij dan ook een handig hulpmiddel voor onze echte weddingplanner en onszelf. Lees er meer over in dit artikel.

Weddingplanner

Iedereen die gaat trouwen verdient een prachtige, praktische weddingplanner. Die heb je nu in handen. Deze oogstrelende planner van MUS is superhandig in gebruik en biedt je alle informatie, handvatten, tools en inspiratie om jullie bruiloft met plezier en zonder stress te organiseren. Zo hoeven jullie op de grote dag alleen nog maar te genieten! Door de overzichtelijke indeling met tabbladen vind je alles gemakkelijk terug, en dankzij de invullijsten, timeline en checklist kun je niets (en niemand!) vergeten. Happy planning!

Wat vinden wij ervan

Bij het organiseren van een huwelijk komt meer bij kijken dan enkel een gastenlijst opstellen, weten wat je wel en niet wilt en kleding uitzoeken. Sommige zaken gaan mij makkelijk af, zoals aankleding, details en andere zaken die ik zelf kan doen. En dan kom ik ook gelijk bij het punt waarin ik minder goed ben: dingen uit handen geven. En vooral achter zaken aan gaan ben ik niet voor gemaakt. Maar hoe graag ik ook alles zelf wil doen, het is niet realistisch. De praktische weddingplanner van MUS is dan ook een mega handig hulpmiddel is mij opgevallen. Hierin kan ik namelijk alles kwijt (zelfs gedachtegangen) en kan onze echte weddingplanner die zaken oppakken.

Het boekje bestaat uit verschillende categorieën die met tabbladen makkelijk vindbaar zijn. Van de begin-inspiratie tot en met concrete lijsten en checklijsten om het huwelijk tot in de puntjes goed te laten verlopen. Tussen de concrete stappen door is er ook heel veel ruimte om leuke vragen te beantwoorden. Wederom leuk voor ons beiden later, maar ook praktisch voor onze weddingplanner die daar op in kan spelen. Denk hierbij aan een vrijgezellenfeest en optredens tijdens het huwelijksfeest.

Mijn tip naar iedereen die dit boek heeft is dan ook om het boek zo compleet mogelijk in te vullen en plakken. Zo heb je al je gedachtes van begin tot eind op een rij en kun je achteraf bekijken of het huwelijk ook is geworden zoals je het aan het begin ook zou willen.

Informatie

Weddingplanner
Auteur: MUS
ISBN: 9789045326016
Uitgeverij: BBNC Uitgevers

P.s. de gepersonaliseerde champagneglazen op de foto zijn van Bulbby

Geverifieerd door ExactMetrics