Thuisleven.com
Wat zijn de voordelen van stainless steel sieraden?
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Sieraden > Wat zijn de voordelen van stainless steel sieraden?

Wat zijn de voordelen van stainless steel sieraden?

Bij KAYA Sieraden kun jij terecht voor de meest prachtige sieraden. Niet alleen voor jezelf, maar ook als (kerst)geschenk voor een ander. Maar welk sieraad geef je en van welke kwaliteit? In dit artikel duik ik graag wat verder in op stainless steel sieraden. Lees je mee?

Wat zijn de voordelen?

Stainless steel sieraden zijn gemaakt van roestvrijstaal. Dit materiaal is sterk, duurzaam en verkleurt niet. Bovendien zijn de sieraden hypoallergeen. Dit betekent dat je er geen last van zal hebben als je gevoelig bent voor sieraden van andere materialen, zoals zilver of goud.

Een ander groot voordeel van stainless steel sieraden is dat ze veel goedkoper zijn dan sieraden van andere materialen. Dit komt omdat roestvrijstaal een stuk eenvoudiger te bewerken is. Bovendien hoeven de sieraden niet regelmatig gepoetst te worden om er mooi uit te blijven zien.

Kortom, stainless steel sieraden zijn een stuk duurzamer en goedkoper dan sieraden van andere materialen. Daarnaast zijn ze hip en trendy. Wat wil je nog meer?

Stainless steel sieraden bij KAYA Sieraden

Ook KAYA Sieraden heeft een uitgebreid assortiment aan stainless steel sieraden. Zo zijn er armbandjes voor hem, haar en de kinderen. En natuurlijk zijn er ook kettingen en oorbellen. Maar waar KAYA Sieraden pas echt bekend om staat is natuurlijk de mogelijkheid tot een personalisatie van de sieraden. Ook bij stainless steel sieraden is dit mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een armband met initialen of een ketting met naam. Natuurlijk kun je ook kijken op de categorie van stainless steel, hier zie je alleen maar stainless steel sieraden.

Onze ervaring

Ik heb zelf een hele gevoelige huid als het aankomt op sieraden. Bij armbanden en kettingen die ik zo nu en dan draag hoef ik niet specifiek op te letten. Maar ringen die ik langere tijd om laat zitten willen wel eens een reactie uitlokken op de plek waar de ring zit. Bij oorbellen is de reactie zelfs nog erger en eerder opgetreden. Sieraden worden dan ook zorgvuldig uitgekozen.

Wat zijn de voordelen van stainless steel sieraden?

Oorbellen koop ik alleen maar in (wit)goud om reacties te vermijden. Voor armbanden en kettingen kunnen alle materialen eigenlijk wel en ben ik dan ook heel blij met KAYA Sieraden. Deze zijn betaalbaar, mooi en van zeer goede kwaliteit. Bovendien zijn een groot deel van de sieraden te personaliseren waardoor er altijd een uniek sieraad mijn collectie aanvult.

Het brede assortiment bij KAYA Sieraden is niet alleen leuk voor mij maar ook voor mijn dochter: Iris de Jong. In initialen kom je bij haar uit op IJ, zoals op de sieraden organizer is te zien. De ketting helemaal rechtsboven aan op de foto is een KAYA sieraden Ketting met Naam ‘Elegant Bar’ van Stainless Steel. Op het staafje hebben we de naam Iris laten graveren. Mijn andere favoriet is toch wel de KAYA sieraden Armband met Naam en Geboortesteen die we hebben uitgebreid met een KAYA sieraden Bedeltje Crystal Parel. Deze combinatie maakt het armbandje extra lief en sierlijk.

Waar ik bij KAYA Sieraden altijd van gecharmeerd ben is de snelle werkwijze en levering en hoe alles is verpakt. Daarnaast tref ik bij de sieraden ook altijd een doekje (of meerdere) bij de bestellingen om de sieraden mooi te houden.

Lees ook:

Welk materiaal sieraden gaat jouw voorkeur naar uit?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics