Thuisleven.com
Wat gaat er in de emmer, nijntje?
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Baby en peuterboeken > Wat gaat er in de emmer, nijntje?

Wat gaat er in de emmer, nijntje?

Een emmer is een handig object, maar voor kinderen is het vooral een leuk object. Met een emmer zijn er namelijk heel veel manieren van spelen, ongeacht waar je bent. In het boek “Wat gaat er in de emmer, nijntje?” laat nijntje zien wat je allemaal met een emmer kunt doen.

Wat gaat er in de emmer, nijntje?

Nijntje heeft een mooie emmer waar ze graag mee speelt. In de emmer kan van alles gedaan worden. Zo kunnen er appels in die uit de appelboom komen. Schelpen van het strand en blaadjes uit de tuin. Weet jij wat er nog meer allemaal in kan?

Is je kindje iets ouder dan kun je het aantal schelpen, blaadjes, appels, etc. gaan tellen die de emmer in gaan. En kent je kindje al alle kleuren die in het boek te zien zijn?

Wat vinden wij ervan?

Wat gaat er in de emmer, nijntje? is op dit moment het favoriete nijntje boekje van Evi. Dat komt natuurlijk doordat het emmertje in het boekje gevuld is en het geluid maakt zodra je met het boekje rammelt.

Ook dit boekje heeft weer de bekende tekeningen van Dick Bruna en past mooi bij de rest van de nijntje collectie.

Informatie

Wat gaat er in de emmer, nijntje?
Leeftijd: vanaf 0 jaar
ISBN: 9789056478988
Gepubliceerd door Mercis Publishing bv. Amsterdam
Illustraties: Dick Bruna

Lees ook:

Welk nijntje boek is bij jullie favoriet?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics