Thuisleven.com
KidiMagic Color Show van Vtech
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > KidiMagic Color Show van Vtech.

KidiMagic Color Show van Vtech.

“Mama hoe laat is het”. Vraagt de jongste meid die nog geen klok kan lezen. Na 5 minuten vraagt ze het alweer en als ze even de kans krijgt is ze net een grammofoonplaat die blijft hangen. Overigens geld dat niet alleen voor de klok, maar ook voor “ik heb honger”, “mijn buikje heeft dorst”, “ik weet niet wat ik moet doen” en dan nog alle andere momenten van aandacht vragen. Even om misverstanden te voorkomen: ze krijgt genoeg eten (eerder te veel dan te weinig), als ik de kraan open draai komt er nog steeds water uit dus ook dat lijkt mij geen probleem en speelgoed… Ik mag wel uitkijken dat ik er mijn nek niet over breek zoveel hebben ze. Bovendien heeft ze een grotere zus en 2 grotere broers die ook voor de nodige speeluurtjes kunnen zorgen. Maar dat klokkijken vind ik wel een puntje van oefening. En hoe kun je nou mooier oefenen dan met een mega coole roze gadget speciaal voor kleine kinderen?

Vtech KidiMagic.

Bij het aanzetten van dit leuke apparaatje wordt al gelijk gevraagd om de datum en de tijd in te stellen. Zelfs zonder een boekje open te slaan is dit een eenvoudig klusje. Met de pijltjes naar het gewenste cijfer, op “OK” klikken en de tijd en datum bevestigen met nog een “OK”.
Zodra dit eenmaal gedaan is klikken we eens op de paarse knop aan de bovenkant. Meteen zien we op het plafond de tijd staan met allemaal leuke sterretjes (die wat verspringen). Wat ook opvalt is het veranderende kleurtje zodra je je hand over de KidiMagic veegt. Als het ware swipe je zo een andere kleur tevoorschijn. Dat vindt de ukkepuk maar wat leuk!

Nog meer leuke dingen die dit leuke speeltje kan:
– 6 melodietjes afspelen
– FM radio
– Spellen (waarzegster, vriendschapsmeter, geluksstatus, snoepjespret, fruitsalade en toverdrank)
– Muziekspeler (wel even je mp3-speler er op aan sluiten)
– Wekker
Bij elk dingetje bestaan dan weer wat extra items zoals lichteffecten.
Kortom veel leer-pret voor de kleine man of meid.
Met de bijgeleverde AC/DC adapter, is het apparaatje op te laden.
De KidiMagic is voor €34,95 bij Bol.com.

Lees ook:

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

178 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics