Thuisleven.com
Video van Sint 2023: De magische stoomtrein - een persoonlijk avontuur.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Sinterklaas > Video van Sint 2023: De magische stoomtrein – een persoonlijk avontuur

Video van Sint 2023: De magische stoomtrein – een persoonlijk avontuur

Met het 15-jarig jubileum van Video van Sint, staat er een betoverende reis klaar met “de Magische stoomtrein”. Dit nieuwe avontuur biedt ruimte voor maximaal 6 persoonlijke weetjes per persoon, onthuld door Sinterklaas zelf! En dat is nog niet alles; ondanks de inflatie blijft de prijs van een Video van Sint dit jaar gelijk.

Het magische avontuur van Video van Sint

Dit jaar introduceren we met trots de “Magische stoomtrein”, een avontuur dat de harten van jong en oud zal veroveren. Met maximaal 10 personen per bestelling en de mogelijkheid om per persoon 6 onderwerpen te kiezen (waarvan 2 optioneel zijn), heb je een wereld aan mogelijkheden om je Video van Sint te personaliseren. Met bijna 500 beschikbare onderwerpen kun je echt iets unieks creëren. Het avontuur is ongeveer 14 minuten lang, maar kan wat langer zijn als er meerdere personen in de video voorkomen.

Het magische avontuur van Video van Sint.

Wat kun je verwachten in het avontuur?

Als je je afvraagt wat er precies in het avontuur zal gebeuren, hebben we een spannende lijst voor je:

 • Je roepnaam wordt vermeld in het Grote Boek van Sinterklaas.
 • Je kunt 2 verschillende persoonlijke foto’s voor in het Grote Boek toevoegen (optioneel).
 • Daarnaast zijn er nog 3 verschillende foto’s naar keuze die verspreid over de hele film kunnen worden ingevoegd (optioneel).
 • En voor degenen die het helemaal speciaal willen maken, heeft Sinterklaas zelfs een optie om de verstopplek van de cadeaus te onthullen (optioneel).

Kies jouw perfecte pakket

Voordat je je eigen Video van Sint bestelt, kun je kiezen uit verschillende pakketten:

DOWNLOAD: Als je kiest voor de Download-optie, is je video vaak al binnen het uur beschikbaar om te bekijken en te downloaden.

Dvd: De Dvd wordt netjes verpakt en verzonden in een blanco envelop, zodat deze “anoniem” in de brievenbus belandt. Elke DVD-bestelling wordt geleverd met een gesigneerde kaart van Sinterklaas en een envelop uit Spanje.

Compleet: Voor wie niets wil missen, is er de Compleet-versie. Hierbij krijg je:

 • Download
 • Dvd
 • Een exclusieve verjaardagsvideo
 • 5 verhaaltjes voorgelezen door Sinterklaas
 • Een gesigneerde kaart
 • Een envelop uit Spanje
Video van Sint 2023: De magische stoomtrein - een persoonlijk avontuur.

Extraatjes om je Video van Sint te verbeteren

Naast de basisopties zijn er enkele geweldige extra’s om je Video van Sint nog specialer te maken:

 • 5 Sinterklaasliedjes
 • 5 Verhaaltjes voorgelezen door Sinterklaas
 • Post van Sint: 5 prachtige gesigneerde kaarten van het avontuur met bijbehorende enveloppen uit Spanje

Een magische reis wacht op jou

Met “de Magische stoomtrein” van Video van Sint, staat dit jaar een waar avontuur voor de boeg. Of je nu kiest voor een Download, een DVD of het volledige pakket, de magie van Sinterklaas zal zeker iedereen betoveren. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring die de feestdagen nog specialer zal maken. Bezoek de officiële website van Video van Sint om je eigen Video van Sint samen te stellen en mis deze kans niet om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan

Win

Thuisleven mag 3 codes verloten onder de de deelnemers. Met één code kun je de Video van Sint 2023 bestellen inclusief de extraatjes. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 17-11-2023.

Lees ook:

Heb jij de Video van Sint al eens besteld?

Foto’s: Video van Sint
#spon

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

63 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics