Thuisleven.com
Verhalend nachtlampje Owlivia van BigBen
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Lampen > Verhalend nachtlampje Owlivia van Bigben

Verhalend nachtlampje Owlivia van Bigben

Met het verhalend nachtlampje Owlivia van Bigben wordt naar bed gaan ineens een stuk leuker! Wil jij weten waarom? Lees dan snel verder en doe mee aan de winactie waarbij je kans maakt op Maïkou een roze karaokemicrofoon van Bigben

Verhalend nachtlampje

Het is bedtijd. Tijd voor een verhaaltje, een van de gezelligste momenten van de dag. Met de verhalende nachtlampjes Owlyvia en Owly wordt het slaapritueel gegarandeerd magisch. Stop het schijfje in Owly’s hoed en laat je fantasie de vrije loop. Bij Owlyvia en Owly zijn drie verhaaltjes standaard meegeleverd, die voorzien zijn van projectie en achtergrondmelodieën voor een aangename bedtijd-ervaring.

Niet alleen brengen de nachtlampjes sfeer en rust in de slaapkamer door het verstelbare gedimde licht, het geeft kinderen ook een vertrouwd gevoel dat er een lichtje (wit licht of regenboog) in de kamer brandt. De uilenlampjes projecteren zowel lichteffecten als (voorlees)verhaaltjes op de muur of het plafond en hebben drie melodiestanden die ook op tijd instelbaar zijn. Naast de drie verhaaltjes die standaard meegeleverd worden, zijn er ook verhaaltjes los verkrijgbaar.

Owlyvia en Owly zijn niet alleen leuk om te zien, maar zorgen er ook voor dat je kind langer slaapt dan een slechts een ‘uiltje knappen’. 

Wat vinden wij ervan

Verhalend nachtlampje Owlivia van BigBen

Wij hebben nu al meerdere weken de Owlivia gebruikt met het bed ritueel van Evi en zijn er zeer content over. Evi is natuurlijk nog iets te jong om de verhalen echt te begrijpen, ook begrijpt ze nog niet hoe Owlivia werkt etc. Toch lijkt ze het met haar 8 maanden al heel leuk te vinden om een vast schema te hebben voor ze naar bed gaat waarbij papa of mama de tijd nemen voor haar. Nadat ze een schone luier heeft gekregen en ze een pyjama en slaapzak aan heeft leggen we haar in bed en zetten Owlivia aan. Meestal ook met een deuntje en uiteraard een zelf verzonnen verhaal.

Dat laatste is eigenlijk best prettig. Want op de ene dag ben ik zelf erg moe en kan het verhaal kort verteld worden, de andere keer heb ik wat meer tijd en fantasie voor vrolijke lange verhalen.

De schijfjes passen perfect onderin de uil, hierdoor raken ze ook nooit kwijt. Mocht je uit willen breiden dan kan dat maar deze passen er onder niet meer in. De schijfjes zijn makkelijk te wisselen en hierdoor zit je dus ook niet elke avond aan het zelfde verhaal vast.

De scherpte van het beeld op de muur of kast is makkelijk aan te passen waardoor je altijd goed beeld hebt. En nadat het verhaaltje is afgelopen bied het lampje licht zodat het niet in één keer helemaal donker is in de kamer.

Wij zijn dan ook heel blij met Owlivia en ervan overtuigd dat Evi nog velen jaren plezier heeft om naar bed te mogen gaan.

Informatie

Verhalend nachtlampje Owlivia van BigBen

Owlivia of Owly
Merk: Bigben
Werk op accu
Aan/uit schakelaar – op product

De volgende schijfjes met verhalen zijn los verkrijgbaar:
De Seizoenen – Tom ontdekt drie seizoenen en deelt zijn ontdekkingen
De Klassiekers – De drie kleine biggetjes, Jack en de magische boon en Het Lelijke Eendje

Lees ook

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

50 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics