Thuisleven.com
Veel moois uit Budel met Ledûb herenshirts.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Man > Veel moois uit Budel met Ledûb herenshirts

Veel moois uit Budel met Ledûb herenshirts

Afgelopen week was weer eens zo’n week waarbij ik veelvuldig aanwezig moest zijn op ons hoofdkantoor in het zuiden van het land. “Stakeholder management” ofwel het beïnvloeden van het managementteam hoort nu eenmaal bij mijn taak als R&D manager. Zeker heel belangrijk want dit team beslist over welke projecten wel en welke niet geïmplementeerd gaan worden. Maar ook over hoeveel geld R&D krijgt om de komende jaren nieuwe ideeën te mogen bedenken en onderzoeken. Bij uitstek een moment om mijn gebruikelijke shirt en jeans combo te verruilen voor een nettere outfit. Een kostuum dus. En ook al noem ik een kostuum ook weleens oneerbiedig een “vol gevechtsharnas”, omdat ik het bijna alleen maar draag als ik een zwaar gesprek voor de boeg heb, draag ik het graag. Het ziet professioneel uit, en zorgt ervoor dat je tussen al die hoge heren niet opvalt door een Starwars T-shirt en jeans met gescheurde knieën.

De missie: vind een perfect shirt

Overigens betekend dat niet dat in zo’n meeting opvallen slecht is. In tegendeel, een beetje positief opvallen is geen problem en misschien wel wenselijk. Dat helpt mensen om zich aan je presentatie te herinneren. En misschien helpt het je projectvoorstel. Misschien niet. Kwaad kan het in ieder geval niet. Omdat ik noch de looks, noch het lef heb, om een knal groen colbert met een gele broek goed te laten uitzien, kies ik meestal voor een stak gesneden kostuum (Italiaanse stijl: dus licht grijs en van een luchtige stof) afgewerkt met een shirt met strakke pasvorm en hoge kwaliteit. Een extra kleurig randje, of een vakje of werkje, iets wat net iets anders is, maakt het voor mij helemaal perfect. Het enige probleem is dat zo’n shirts niet gemakkelijk te vinden zijn. En omdat ik geen zin heb om uren te shoppen in de stad, heeft online winkelen de voorkeur. Lang zoeken hoef ik dan niet, want bij Overhemden slaag ik bijna altijd met kinderlijk gemak.

Het resultaat: Ledûb – Missie geslaagd

Zo zocht ik een mooie strak wit shirt voor een nieuw aangeschaft muisgrijs kostuum. Na wat zoekwerk twijfelde ik tussen een mooi exemplaar van Ledûb en een van de vele mooie Cavallaro Overhemden. Leuk feitje ondanks de Italiaanse snede en naam, komen beide merken van Nederalandse bodem. Uiteindelijk koos ik voor Ledûb. Een slimfit variant met dubbele manchet als klein extraatje. Ook dit shirt is weer een “non-iron” variant, waardoor strijken na wassen zo goed as niet nodig is. Voor mij is een slimfit ideaal, dat kleedt mooi af en dan oog ik wat langer dan mijn 1.7 meter lengte. Maar het bedrijfje uit Budel (waar het woord ledûb vanaf komt) levert shirts ook in regular, modern en tailored fit afhankelijk van je taillemaat en persoonlijke voorkeur. Ook leveren ze verschillende mouwlengtes. Met een shirt van Ledûb besteld bij www.overhemden.com bent je dus van succes verzekerd. En ook dit keer lukte het weer om het budget voor 2018 veilig te stellen en tegelijk goed voor de dag te komen, zowel letterlijk als figuurlijk. Mission accomplished.

Lees ook:

Foto: Pixabay

Tom H.

CTO bij Fuenix Ecogy in Weert. Getrouwd met Miranda en vader van 5 kinderen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics