Selecteer een pagina

De maand van de eerste heilige communie is weer gearriveerd. Je weet wel dat is de Rooms-Katholieke feestelijke gelegenheid waarop een kind dat “in de jaren van verstand” gekomen is (7-9 jaar) mag deelnemen aan de communie na het doen van dit initiatiesacrament. Net zoals voor velen van ons, zou ook voor mij deze gelegenheid normaal geruisloos voorbij glijden, ware het niet voor het feit dat dit jaar mijn nichtje aan de beurt is. Sterker nog, ze is mijn petekindje, en de dochter van mijn tweelingzus. En dat maakt mijn rol op die dag natuurlijk heel belangrijk. Ik ben namelijk de aangewezen brenger van cadeautjes! Om voor de kleine schat ook het gevoel te geven dat ik voldoende belang hecht aan deze belangrijke gelegenheid, wil ik dan ook goed voor de dag komen. Dus trok ik met mijn vriendin en onze kindertjes op zaterdag de stad in om de nodige aanpassingen aan onze gaderobe te bewerkstelligen.

Overhemden.com

Daar aangekomen zijn we voortvarend aan de slag gegaan. Een rok en mooie blouse voor moeder en twee coole overhemden voor de jongens waren redelijk snel gevonden. Na een lekker lunch bij een internationaal bekende broodjesketen zochten we verder en vonden we op de valreep nog twee schattige jurkjes voor de meiden. “Iedereen geslaagd!”, zeg moeder triomfantelijk na ongeveer 6 uur winkelen. Mijn blik met opgetrokken wenkbrauw die zegt, “Weet je het zeker?”, was haar echter ontgaan. Ik ga ervan uit dat bijna alle vaders in Nederland dit herkennen. De kindertjes komen op de eerste plaats, dan komt moeder/de vrouw en als papa geluk heeft, is er nog een klein beetje tijd voor hem over. En zo hoort het ook als je het mij vraagt. Maar goed, pas onderweg naar huis, kreeg mijn vriendin door dat er iets vergeten was. “Ach, we vinden wel wat bij Overhemden.com”, beweerde ze geruststellend. Later zou blijken dat dit een profetische opmerking zou zijn. Namelijk bij thuiskomst, lag er een pakketje op de mat. En U raad het al, er stond afzender Overhemden.com op. Klaarblijkelijk stond de vierde shirt-review in de planning. Perfect timing!

Seidensticker

Snel maakte ik het pakje open en vond een normal fit blauw geruit shirt van het merk Seidensticker. Zoals ik dat gewend ben van Overhemden.com, straalde ook dit shirt weer kwaliteit uit. Dat is voor deze, bij de grootste van Europa horende, Duitse fabrikant van overhemden ook een van de voornaamste streefdoelen. Ze willen iedere man voorzien van het perfecte shirt. Dat wil zeggen, een uitstekende pasvorm, hoge kwaliteit en gemakkelijk in onderhoud. De meeste shirts zijn dan ook non-iron. Over dat laatste ben ik altijd sceptisch geweest. Ik las bij non-iron altijd, less-iron omdat ik van mening was dat je kreukels niet kunt voorkomen. Echter, het laatste shirt dat ik mocht ontvangen van Overhemden.com was ook non-iron en dat heb ik inderdaad nog nooit hoeven strijken! Rechtstreeks uit de wasmachine, netjes op de waslijn (ik vind een droger een verkwisting van energie) en hop meteen aan.

Strak het nieuwe jaar in

Dus met dank aan de samenwerking met Overhemden.com kan ik komend weekend strak in het nieuw verschijnen op de communie van mijn petekindje en is mij weer een hoop tijd en moeite bespaard in de zoektocht naar het juiste kledingstuk.

Overhemden.com succes verzekerd, ook als je het niet verwacht!

PS. Voor zij die wat krap bij kas zitten of winkelen met het gezin niet leuk vinden, misschien een leuke overweging? Een tripje naar de stad met vrouw en kinderen kost al snel 5-10 euro aan brandstof, 10 euro aan parkeergeld en 25 euro aan lunchkosten. Dus ook als je niets koopt, ben je snel 40-45 euro kwijt (afhankelijk van je gezin natuurlijk). Eenmaal daar ben je ook al snel een uurtje of 6 zoet. Ikzelf vind het de moeite waard omdat ik winkelen zie als een uitje met het hele gezin. Maar financieel en tijds-technisch is online bestellen wat dat betreft een heel stuk efficiënter.

Lees ook:

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Geverifieerd door ExactMetrics