Thuisleven.com

Sorel Snowboot

Als je denkt dat je met een snowboot alleen maar door de sneeuw hoeft te lopen dan heb je het helemaal mis. Sneeuwschoenen, oftewel snowboots, zijn tegenwoordig niet alleen gemaakt op de kou maar ook voor het oog. Het is daarom een perfecte winterschoen geworden die je aan kunt doen met forse kou, nattigheid, ijzel en sneeuw. In deze blog lees je meer over snowboots en natuurlijk geef ik je een tip waar je ze kunt kopen met de beste service!

Snowboots

Snowboots zijn te koop in heel veel verschillende uitvoeringen. Zo heb je snowboots van o.a. Kunstof, Suéde en van Leer. Ook heb je heel wat verschillende kleuren, merken en kun je kiezen uit gevoerde of niet gevoerde snowboots. Je zou haast denken dat je verstand van snowboots moet hebben als je ze wilt kopen. Mijn tip, kijk vooral naar je eigen lichaam. Ik heb bijvoorbeeld altijd koude voeten. Voor mij zijn daarom snowboots belangrijk die isoleren bij een lage temperatuur zodat mijn lichaam niet alle energie hoeft op te gebruiken om warm te blijven. Ten tweede wilt het oog ook wat. Als je daarin al een selectie maakt kom je een heel eind.

Snowbootsexpert

Op de website van Snowbootsexpert vind je snowboots voor hem, haar, kinderen en baby’s. Wat ik zelf prettig vind aan deze website is de keuze die je kunt maken alvorens je een snowboot selecteert. Denk hierbij aan maat, kleur, merk, gevoerd / niet gevoerd en materiaal waar de snowboot van is gemaakt. Ofschoon je niet alles hoeft in te vullen, kom je met deze selectie wel heel wat stappen dichterbij de perfecte snowboot.

Tevens vind ik de maattabel op de website handig. Meet daarom van te voren je voeten op om een goede inschatting te kunnen maken van de schoen. Ik sloeg dit stukje over en dat pakte niet zo goed uit (lees er meer over bij “mijn ervaring”).

Ook tref je op de website winterlaarzen aan en accessoires. Bij de accessoires kun je denken aan schoenen deodorant, wintertrax en schoenenbescherming. Kortom een prettige website, waarbij het aan klantenservice ook zeker niet ontbreekt. Je kunt namelijk ten alle tijden contact opnemen met het team en zij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Snowboot Sorel Tofino II Black/Stone

Op de vraag of ik een paar snowboots wil testen, hoef ik natuurlijk niet lang te denken. Omdat ik smalle en altijd koude voeten heb, koos ik voor de snowboot Tofino II van het merk Sorel. Deze is gemaakt van Canvas en voorzien van een kunstbonten kraag. Dankzij de fleece voering en de binnenzool met EVA voetbed en Microfleece toplaag zorgen deze ervoor dat de snowboot echt heerlijk zacht zit. De rubberen buitenzool en de vaste tong van de snowboot, in combinatie met het materiaal waar de snowboot van is gemaakt, is de snowboot waterbestendig. Tevens valt de snowboot niet heel breed uit waardoor het ook voor smalle voeten een geschikte winterschoen is. Mocht je toch iets moeite hebben met de breedte van de schoen kun je een extra paar sokken of lekkere dikkere sokken aan doen.

Mijn ervaring

Zoals ik eerder al schreef heb ik de snowboots “besteld” zonder eerst mijn maat op te meten. Erg dom want het eerste paar dat ik ontving, paste niet. Gelukkig zit er een retourbrief meegeleverd in de doos en kun je het pakket zonder al te veel moeite (even aanmelden op de site, e-ticket uitprinten en naar een servicepoint in de buurt brengen) retour sturen. Vervolgens kreeg ik dezelfde snowboots, maar dan een maat groter, thuisgestuurd. Dit alles zonder extra kosten!
De Snowboots in de iets grotere maat zitten als gegoten, heerlijk zacht en vooral heel erg warm. Dat laatste had ik ook wel verwacht aangezien Sorel een snowboot is dat in Canada is ontwikkeld als werklaars voor de strenge winters daar. Ik ben dan ook erg blij met deze prachtige Sorel Snowboots.

Lees ook:

Draag jij wel eens snowboots?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics