Selecteer een pagina

Ben jij niet zo van de witte, grijze of zwarte sokken, maar wil je juist kleur in je sokken? Dan zit je met Happy Socks helemaal goed! Happy Socks zijn sokken waar je helemaal vrolijk van wordt. Dankzij het brede assortiment is er dan ook voor elk wat wils. Ga je voor kleurrijke patronen of toch voor de wit, zwart en grijze sokken met motiefjes?

Succesvol

Niet alleen breng je met deze kleuren wat leven in de brouwerij maar schijnt het ook nog eens iets te zeggen over je persoonlijkheid. Het dragen van gekke, kleurrijke sokken wordt vooral gedaan door mensen die onafhankelijk, succesvol, interessant, baanbrekender en creatiever zijn dan mensen die “saaie” sokken dragen. Althans dat beweren experts, stond in de mail van HemdvoorHem.
Bij het dragen van dit soort sokken kun je denken aan bolletjes, streepjes, gifgroen, neonroze, maffe dierenprintjes en andere bijzondere creaties.

Ik kan mij er wel iets bij indenken dat je hiervoor toch wel een bepaalde mate van lef moet hebben. Zeker als blijkt dat de drager van deze sokken in een kostuum rond loopt voor zijn werk. Die lef die je moet hebben om de sokken te dragen zal zeker ook de lef zijn om andere zaken in de wereld aan te pakken, daardoor ben je natuurlijk anders dan de “grijze muisjes” die dit niet zomaar durven.

Onze ervaring / mening

Zoals ik al zei moet je een bepaalde mate van lef hebben om de sokken te dragen. Mijn partner Tom, erg succesvol op zijn werk, heeft nog nooit Happy Socks gedragen. Zijn sokkenlade bestaat voornamelijk uit de witte, zwarte en grijze sokken. Dit omdat het nu eenmaal een mooiere match is met zijn kleding (draagt regelmaat een kostuum en heel vaak een overhemd boven een spijkerbroek).

De sokken die we ontvangen hebben zijn dan ook wel even van een iets anders karakter. Tom heeft mij daadwerkelijk even met een scheef hoofd aangekeken nadat hij de box opende. Toch is Tom geen man die weg deinst en zo droeg hij dan ook de dag erna de sokken vol trots naar zijn werk. Of hij opmerkingen gekregen heeft over de sokken? Nou en of!

Een aantal collega’s zijn namelijk van de details. Zodra Tom in zijn Roy Robson kostuum verschijnt, dan valt de kwaliteit van de stof en ook afwerking van het embleempje meteen op. Bepaalde overhemden laten ook de nodige opmerkingen achter. Dus die sokken waren helemaal het gespreksonderwerp van de dag. De een vindt het mooi, de ander vindt het minder en dat mag!

Draag jij wel eens kleurrijke sokken?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Geverifieerd door ExactMetrics