Vakantiehacks

Vakantiehacks

Vakantie hack 1: Vieze geurtjes van vuile was

Op vakantie ben je niet in de gelegenheid om je was zo goed bij te houden als thuis. Bovendien WIL je dat dan ook even niet. Echter stapelt de vuile vakantiewas zich wel op. Stop dit samen met een goed ruikend zeepje in een waszak zo gaat de vieze geur weg.

Vakantie hack 2: Juist inpakken

Kratjes van het boodschappen bezorgen volstoppen met alles dat mee moet, zo de auto in en zo de tent in als je aankomt. Veel overzichtelijker dan in dichte tassen.
Handdoeken, theedoeken en schoonmaakdoeken in een vacuum zak stoppen, m.b.v. van stofzuigerslang de zak vacuüm trekken. Zo heb je een mooi dun pakket en weer meer ruimte in de koffer, vouwwagen, kofferbak etc.

Vakantie hack 3: Verzorging op maat

Mini verzorgingsproducten mee of één fles die het hele gezin kan gebruiken. Ook het meenemen van een bijna lege verpakking kun je na gebruik leeg achterlaten in je vakantieland.

Vakantie hack 4: Lekker ruikend thuis komen

Thuis in je badkamer en toilet een bakje of theezakjeshouder vullen met citronella. Zo ruikt het lekker fris als je thuis komt.

Vakantie hack 5: Kliekjes op de camping

Ga je zelf ‘koken” op de camping? Vergeet niet je bakjes van de Chinees mee te nemen om je kliekjes in te doen. Weggooien is zonde toch? Volgende dag ’s middags smaakt die overgebleven maaltijd ook nog.

Vakantie hack 6: micro vezel of hydrofiel doeken

Deze doeken zijn Multi functioneel, drogen snel en kosten opgevouwen minder ruimte in je koffer dan badhanddoeken.

Vakantie hack 7: koeling

Wanneer je geen elektrische koelbox in de auto of je verbijf hebt, maar wel graag eten/drinken onderweg gekoeld wilt hebben: 2 flessen bevroren water in de koelbox, hiermee houdt je zeker 24 uur de koelbox lekker koel. De volgende dag heb je twee flessen water zodat je tussendoor ook nog wat kunt drinken

Lees ook:

Heb jij nog een aanvulling op deze vakantiehacks?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics