Uber Eats bezorgt spellen en speelgoed van Hasbro.
Thuisleven.com > Entertainment > Spellen & Puzzels > Uber Eats bezorgt spellen en speelgoed van Hasbro

Uber Eats bezorgt spellen en speelgoed van Hasbro

Vanaf vandaag start Uber Eats in Amsterdam een samenwerking met speel- en entertainmentbedrijf Hasbro, waarmee consumenten via de Uber Eats app gezelschapsspellen en speelgoed kunnen bestellen. Het productaanbod van Hasbro omvat klassiekers als Monopoly, Trivial Pursuit, Twister en speelsets van Play-Doh. Via de Uber Eats app bestel je snel, veilig en gemakkelijk je lievelingsspel dat binnen dertig minuten bij je thuis bezorgd wordt.

Bestel vanuit één app je favoriete eten én spelletjes

Aukeline Tolman, General Manager Uber Eats: “We zijn er trots op dat we deze unieke kans bieden op ons platform. Naast het bezorgen van het eten van de lekkerste restaurants van Nederland, breiden we onze service nu uit met het bezorgen van deze spelletjes klassiekers. Hiermee willen we het voor Nederlanders comfortabeler en plezieriger te maken om thuis te zijn in deze moeilijke periode.”

De spellen van Hasbro bestel je in de Uber Eats app in de speciaal daarvoor ingerichte digitale shop ‘Hasbro Speelgoed en Spellen’. De spellen worden contactloos geleverd volgens de veiligheidsmaatregelen van Uber Eats. De uitrol van de service begint in Amsterdam.

Bring Home The Fun

Voor Hasbro past het initiatief in de wereldwijde campagne die het bedrijf nu lanceert: Bring Home The Fun. Als onderdeel van deze campagne is een internationale site gelanceerd – BringHomeTheFun.com – die ouders en verzorgers tips en middelen geeft om de kinderen op een leuke manier thuis bezig te houden. Op de site vinden bezoekers speltips voor het gezin, uitdagende activiteiten waar kinderen zich mee kunnen vermaken, ideeën om spellen zo te gebruiken dat ze het kinderbrein stimuleren en suggesties voor het omgaan met de toegenomen emotionele stress.

Op deze manier helpt Bring Home The Fun gezinnen en vriendengroepen om ontspanningsmomenten te creëren met plezier, spel, en samen lachen in een tijd waarin verbondenheid belangrijker is dan ooit.

Lees ook:

Welk Hasbro spel speel jij graag?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics