Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Vrouw > Treurige fashion …

Treurige fashion …

Een paar weken geleden kreeg ik het trieste nieuws te horen dat onze geliefde oom, van mijn vriend zijn kant, de diagnose kanker heeft gekregen. Een week later kregen we het telefoontje dat we afscheid mochten nemen en een paar dagen later kregen we een berichtje dat hij in vrede was gestorven. Wat volgt zijn een hoop vragen, een enorm verdriet en het laatste moment van afscheid nemen. Hoe moeilijk ook…
Een paar dagen later ontvangen we de rouwkaart en weten we definitief waar, wanneer en hoe het afscheid zal plaats vinden. Er worden bloemen geregeld, kaartjes geschreven en de kinderen maken een kleurplaat die ze aan de rozen mogen vast maken. Elk kindje heeft een verpakte roos en samen met hun nichtje bundelen we ze. Een prachtig en triest gezicht tegelijk.

Afscheid

En dan volgt de dag dat wij definitief afscheid moeten gaan nemen van onze geliefde oom. Mijn partner is erg gesteld op de gewoontes van vroeger. Om heel eerlijk te zijn kan ik me daar best in vinden. Een bont gekleurde jurk staan nou eenmaal niet bij zoiets treurigs, en dus duik ik mijn kast in op zoek naar een geschikt setje zwart.

Kleding

Gelukkig heb ik een mooie zwarte broek gevonden en een zwierig zwart rokje. De keus is al snel gemaakt want het zwierige rokje is zo speels dat het eigenlijk niet netjes is in een kerk. Het wordt dus een zwarte strakke broek met iets uitlopende pijpen. Mijn zwarte enkellaarsjes staan er perfect onder en dus worden die opgepoetst. Nu alleen nog iets voor erop.
Het zwarte-wit gestreept topje met drie kwarts mouwen oogt als een perfecte kandidaat. Zo breekt het zwart en is het niet een heel stijf gebeuren.
Een zachte make-up breng ik aan op mijn gezicht, en mijn haren zet ik heel lichtjes in de krul zodat het niet zo pluist. Ik ben klaar voor de laatste groet.

Lees ook:

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics