Thuisleven.com > Verzorging > Lichaamsverzorging > Treaclemoon mini’s ideaal voor thuis en onderweg

Treaclemoon mini’s ideaal voor thuis en onderweg

Tijdens mijn werk in de zorg dien ik wel eens te koken voor cliënten. Een van mijn cliënten gebruikt in veel van haar recepten gember. Elke keer weer verrast de geur mij. Gember heeft namelijk een heerlijke frisse geur maar is wel behoorlijk krachtig. Nog zo’n heerlijke geur die ik in de keuken vaker tegenkom is kokos. Zowel kokosolie als kokosmelk gebruikt ik bij dezelfde cliënt met regelmaat, zelfs in combinatie met gember. Heerlijke frisse geuren waar je blij van wordt.

Treaclemoon showergel

De showergel van Treaclemoon heeft een inhoud van 60 ml en zit in een handige knijpfles. Dankzij de grootte van het product is het ideaal om mee te nemen op vakantie, een weekendje weg en zelfs in huis. De flacon is namelijk goed te hervullen, op die manier heb je geen grote flacons meer in de douche of naast het bad staan.

Treaclemoon hand and body lotion

De pompflacons van de hand and body lotions zijn natuurlijk ideaal. Geen gedoe meer met overtollige lotion. Ook ideaal je kunt het product voor je hele lichaam gebruiken. Heb je dus vakantie plannen hoef je niet met handen creme en lichaamslotion op sleeptouw te gaan maar heb je genoeg aan slechts één flacon. De hand and body lotion is verkrijgbaar in de kokos geur en de raspberry kiss geur.

Over Treaclemoon

Heerlijke handverzorging van Trecalemoon is een onderwerp waar ik al eens eerder aandacht aan heb besteed. Niet geheel onlogisch ook want de producten zijn echt fantastisch. Niet alleen qua verpakking, maar ook de geur en kwaliteit. Zo zijn de producten van Treaclemoon niet getest op dieren en mede door de natuurlijke ingrediënten zelfs geschikt veganisten. Yeah!
Na ontvangst van de mini varianten werd ik meteen erg blij. De hand & body lotions zijn namelijk in een pompflacon verpakt waardoor je nog makkelijker kunt doseren. De bath and showergel zit in een gewone flacon. Maar waar ik vooral blij van wordt zijn de kleine verpakkingen (inhoud 60 ml) die ideaal zijn om overal mee naar toe te nemen, zelfs op vliegvakantie.

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

60 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics