Thuisleven.com > Verzorging > Treaclemoon ‘Iced Strawberry Dream’ Creamy Shower Mousse

Treaclemoon ‘Iced Strawberry Dream’ Creamy Shower Mousse

Soms krijg je een product dat je echt met heel veel plezier test. Zo kreeg ik een tijdje geleden van het merk Treaclemoon (iets waar ik al vaker over geschreven heb) de Treaclemoon ‘Iced Strawberry Dream’ Creamy Shower Mousse binnen. Helemaal door het dolle heen ben ik, zo snel als kon, onder de douche gesprongen. In deze blog lees je mijn bevindingen. Lees je gezellig mee?

Treaclemoon ‘Iced Strawberry Dream’ Creamy Shower Mousse

De fluweelzachte doucheschuim maakt van de dagelijkse douchemoment een zachtzoete, romige verwenregen! En dat klinkt net zo lekker als het is. Heb je namelijk al eens vers geklopte slagroom gemaakt? Nou daar kun je de textuur van de Iced
Strawberry Dream Creamy Shower Mousse mee vergelijken. Dankzij de verzorgende arganolie, vrij van siliconen, parabenen en minerale oliën krijgt je lichaam niet alleen een heerlijke sensatie op het gebied van gevoel, maar ook nog eens met de beste kwaliteit die je je lichaam gunt.

Mijn ervaring / mening

Als ik in de douche stap, wil ik graag een verzorgingsproduct dat ook goed in de douche te gebruiken. Niks zo irritant als een douchegel of shampoo waar al het water in loopt terwijl je heerlijk aan het douchen bent. Over het water wat in de verpakking loopt, hoef ik mij geen zorgen over te maken met dit fijne verzorgingsproduct. De Treaclemoon ‘Iced Strawberry Dream’ Creamy Shower Mousse is namelijk verpakt in een handige spuitflacon die ook nog eens opschuimt zodra je op de knop drukt. Het ruikt meteen lekker, zoals ik gewend ben van het merk, en past meteen bij de heerlijke lotions.

Op de foto zie je dat ik in bad wat van de Creamy Shower Mouse op mijn voet spuit. Dit doe ik bewust in bad, aangezien de foto’s in de douche niet zo heel erg mooi zijn gelukt.
Omdat ik nu ook weet hoe het product in bad is, raad ik echt aan het in de douche te gebruiken. In bad gaat het schuim meteen weg en heb je na gebruik ook niet zo’n prettig na-effect, zoals je dat hebt na een douche beurt.

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Ik ben altijd dol op schuimproducten en kijk rijkhalzend uit naar dit exemplaar!! Heerlijk onder de douche inderdaad, ik spuit trouwens altijd op een washandje.

Geverifieerd door ExactMetrics