Thuisleven.com
Tijd voor een nieuwe gsm cover

Tijd voor een nieuwe gsm cover

Ben jij zo’n man of vrouw waarbij de kledingkast uitpuilt van verschillende kleuren en stijlen? Dan vind jij het vast en zeker ook heel erg leuk om deze stijlen door te trekken in je schoenen, tassen en accessoires. Dat kan tegenwoordig zelfs met een gsm, zo kun je kiezen voor een neutrale kleur gsm en een doorzichtig frontje of juist frontje te voorzien van de mood waarin jij je verkeert. Ga je liever voor chic, dan kies je voor een chiquer frontje. Ga je op city-shopping kun je kiezen voor een frontje van een modestad. En ben je de hele dag door in een melige bui is er vast en zeker ook nog iets voor te vinden. Kortom voor elk wat wils!

Keuze maken

De cover van mijn gsm is nog niet kapot maar ik ben er een beetje op uit gekeken. Vast en zeker herkenbaar voor velen onder ons. Het voordeel van een gsm hoesje is het gemak waarmee je hem kunt vervangen. Op telefoonhoesjesstore.nl heb je de keus uit ruim 15.000 artikelen. Zelf vind ik het zeer prettig dat ik op merk kan zoeken. Zo kom ik geen hoesjes tegen die niet geschikt zijn voor mijn mobiel en kan ik op mijn smaak af gaan. Juist dat geeft ook wel een probleem want ik zie heel erg veel leuke hoesjes. Ik zet daarom eerst alle favorieten op een rij en sla de linken op. Zodra ik ze allemaal heb gezien zie ik dat ik zo’n 25 hoesjes bij favorieten geplaatst heb, nogmaals kijk ik deze na en een paar verwijder ik er omdat ze toch niet zo favoriet zijn als ik dacht. Omdat er nu 14 over blijven besluit ik er een nachtje over te slapen. Zodra ik tijd heb een dag later bekijk ik deze 14 nog eens en zie er dan een voor mijn gevoel uitspringen. Die wordt het!

Mijn mening

De cover wordt in keurige verpakking en zeer snel geleverd. Ik haal mijn oude frontje van de gsm af en plaats het nieuwe frontje op de telefoon. Zo heb ik binnen een paar seconden een compleet andere style, het oude frontje bewaar ik uiteraard. Je weet maar nooit wanneer deze weer eens te pas komt.
De ruime keuze vind ik een groot pluspunt, zo zijn er niet alleen bumpers maar ook onder andere flipcase frontjes, insteekhoesjes en portemonnee hoesjes. Het Paris Je T’Aime hoesje (booktype) dat ik ontvangen heb past perfect, bij een hoekje moest ik een beetje moeite doen om de telefoon er goed in te krijgen maar daarna zit het als gegoten. Niet te ruim, niet te strak en alle knoppen functioneren zoals gebruikelijk.
De telefoon gaat niet uit, zoals mijn tablet dat doet als ik het hoesje dicht klap, dat vind ik wel een beetje jammer. Overigens is dat ook het enige “maar” puntje.

Lees ook:

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

28 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics