Tijd voor een nieuwe gsm cover
Thuisleven.com > Gadgets, Geeky en Games > Tijd voor een nieuwe gsm cover.

Tijd voor een nieuwe gsm cover.

Ben jij zo’n man of vrouw waarbij de kledingkast uitpuilt van verschillende kleuren en stijlen? Dan vind jij het vast en zeker ook heel erg leuk om deze stijlen door te trekken in je schoenen, tassen en accessoires. Dat kan tegenwoordig zelfs met een gsm, zo kun je kiezen voor een neutrale kleur gsm en een doorzichtig frontje of juist frontje te voorzien van de mood waarin jij je verkeert. Ga je liever voor chic, dan kies je voor een chiquer frontje. Ga je op city-shopping kun je kiezen voor een frontje van een modestad. En ben je de hele dag door in een melige bui is er vast en zeker ook nog iets voor te vinden. Kortom voor elk wat wils!

Keuze maken.

De cover van mijn gsm is nog niet kapot maar ik ben er een beetje op uit gekeken. Vast en zeker herkenbaar voor velen onder ons. Het voordeel van een gsm hoesje is het gemak waarmee je hem kunt vervangen. Op telefoonhoesjesstore.nl heb je de keus uit ruim 15.000 artikelen. Zelf vind ik het zeer prettig dat ik op merk kan zoeken. Zo kom ik geen hoesjes tegen die niet geschikt zijn voor mijn mobiel en kan ik op mijn smaak af gaan. Juist dat geeft ook wel een probleem want ik zie heel erg veel leuke hoesjes. Ik zet daarom eerst alle favorieten op een rij en sla de linken op. Zodra ik ze allemaal heb gezien zie ik dat ik zo’n 25 hoesjes bij favorieten geplaatst heb, nogmaals kijk ik deze na en een paar verwijder ik er omdat ze toch niet zo favoriet zijn als ik dacht. Omdat er nu 14 over blijven besluit ik er een nachtje over te slapen. Zodra ik tijd heb een dag later bekijk ik deze 14 nog eens en zie er dan een voor mijn gevoel uitspringen. Die wordt het!

Mijn mening.

De cover wordt in keurige verpakking en zeer snel geleverd. Ik haal mijn oude frontje van de gsm af en plaats het nieuwe frontje op de telefoon. Zo heb ik binnen een paar seconden een compleet andere style, het oude frontje bewaar ik uiteraard. Je weet maar nooit wanneer deze weer eens te pas komt.
De ruime keuze vind ik een groot pluspunt, zo zijn er niet alleen bumpers maar ook onder andere flipcase frontjes, insteekhoesjes en portemonnee hoesjes. Het Paris Je T’Aime hoesje (booktype) dat ik ontvangen heb past perfect, bij een hoekje moest ik een beetje moeite doen om de telefoon er goed in te krijgen maar daarna zit het als gegoten. Niet te ruim, niet te strak en alle knoppen functioneren zoals gebruikelijk.
De telefoon gaat niet uit, zoals mijn tablet dat doet als ik het hoesje dicht klap, dat vind ik wel een beetje jammer. Overigens is dat ook het enige “maar” puntje.

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

28 reacties

Geverifieerd door ExactMetrics