The Witches
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > The Witches vanaf 17 maart verkrijgbaar

The Witches vanaf 17 maart verkrijgbaar

Na het lezen van de klassieker van meesterverteller Roald Dahl kijkt menig kind wantrouwend om naar dames in deftige mantelpakjes die zich af en toe flink aan het hoofd krabben. Het betoverende The Witches bewijst op een geniale manier dat die achterdocht meer dan terecht is.

Wanneer Luke (Jahzir Bruno) samen met zijn grootmoeder (Octavia Spencer) voor heksen wegvlucht en zij hun toevlucht zoeken in het luxueuze Grand Orleans Imperial Island Hotel, blijkt dat precies hetzelfde hotel te zijn waar de opperheks (Anne Hathaway) met haar mede-heksen snode plannen smeedt om mensenkinderen uit te roeien. Laat je door de nieuwe verfilming van dit meeslepende verhaal vol zwarte humor meevoeren naar het Alabama van de jaren zestig en beleef hoe regisseur Robert Zemeckis heksen opnieuw tot leven laat komen.

De film is vanaf 17 maart beschikbaar op Blu-ray™ en DVD.

Bonusmaterialen

  • Deleted Scenes (DVD, BD)
  • The Making of The Witches (BD)
  • Roald Dahl: The Story Behind The Witches (BD)
  • The Witches: Magic Mouse-Maker Potion (BD)
  • Gag Reel (BD)

Heb jij deze film al eens gezien?

Miranda

Verloofd met Tom, moeder van Daan, Vera, Tim, Iris en Evi.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

48 reacties