Thuisleven.com
Tammy het spaarvarken van PUIK Art
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Tammy het spaarvarken van PUIK Art

Tammy het spaarvarken van PUIK Art

Zal je net zien heb je eindelijk genoeg geld bij elkaar gespaard voor dat heerlijk weekendje weg, gaat de wasmachine stuk! Zonder wasmachine kom je niet echt de week door en zo gaan de gespaarde centen op aan een wasmachine. Weg vakantie! Zo zijn er vast en zeker nog vele andere voorbeelden te noemen en dat is toch best zuur.

Sparen

Mijn oma was zo’n vrouw die verschillende plastic buizen had. In de ene buis gingen de knaken, in een andere de guldens en nog een paar buizen met het kleingeld. Elke buis had ook zijn eigen doel. Nu weet ik natuurlijk niet welk doel het was en hoeveel er uiteindelijk in zo’n buis zat, maar nadat ik dus een paar keer met een spaarprobleem zat, ben ik ook overgestapt op het systeem van oma.
De plastic buizen vind ik behoorlijk saai, niet alleen is dan de spanning van het geld tellen weg maar het is ook niet echt mooi om neer te zetten. Dus ging ik eens op zoek naar andere opties. Zodoende kwam ik uit bij Tammy het spaarvarken van PUIK Art.

Tammy het spaarvarken

Tammy is te verkrijgen in de kleuren biggetjes roze en Natural. Mocht je dit te saai vinden, dan pak je de stiften, kleurpotloden en verf tevoorschijn om vervolgens een uniek exemplaar te maken. De spaarvarkens zijn volledig vervaardigd van papierpulp. Dat is niet alleen vriendelijker voor je beurs maar ook voor het milieu! Heeft Tammy een mooi plekje in je woning gekregen dan kan je overgaan op het vetmesten van dit prachtig varkentje. Past er uiteindelijk niks meer in de buik van Tammy dan scheur je het karton open en haal je Tammy leeg.

Info en waar te koop

Oprichters Daan Gescher en Freek Claessen van PUIK Art hebben een missie: het spotten van aanstormend designtalent en het op de markt brengen van deze ontwerpen. Hiervoor werken ze samen met de avant-garde van Dutch Design. Hippe Nederlandse ontwerpers met een vernieuwende kijk op productontwerp. PUIK Art staat voor typisch Dutch Design: young & bold, steeds met een bijzondere twist. Ieder design is functioneel en minimalistisch maar altijd met een gedurfd randje, waardoor elk item een echte eyecatcher is. Spaarvarken Tammy is daarvan een perfect voorbeeld. Spaarvarken Tammy heeft een afmeting van 17 x 17 x 18 cm, is verkrijgbaar in de kleuren natural en roze.

Lees ook:

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

45 reacties

 • Leuk zeg! ik spaar met envelopjes, daar gaat elke maand per categorie( boodschappen, benzine etc .) een bedrag in en wat er overblijft aan het eind van de maand overblijft gaat in een grote envelop. Maar in een varkentje is natuurlijk veel leuker. Ik volg je via Pinterest en Instagram.
  Op fb volg ik je met de naam Mini On

 • Ik zag deze spaarvarken en ik dacht meteen, hier moet ik aan meedoen voor onze zoon. Hij is serieus echt gek op varkens en is voor zijn doen druk met sparen. Wij doen in ieder geval ons best om onze kids te motiveren om te sparen. Deze varken zou hij zelf nog leuk kunnen verven of versieren, helemaal top. Ik dacht, ik doe een poging, je weet maar nooit. Volgen doe ik via Facebook en instagram.

 • Onze pas geboren prinses knort af en toe als een varkentje 🙂 Wij als ouders kunnen nu ook wel een spaarvarken gebruiken een roze zou fenomenaal zijn.

 • Ik doe graag mee voor mijn zoontje Nicky, hij wil sparen voor een mooie doos Lego, erg leuk z’n mooie spaarpot voor hem !!.

 • Wat leuk is Tammy!

  Wij zouden Tammy graag een goed thuis willen geven, misschien kunnen we elkaar een beetje helpen ..
  Wij zorgen dat Tammy voldoende te eten krijgt en Tammy helpt ons op die manier sparen voor een nieuwe tuinset wat makkelijker te maken!

  Lieve Tammy ik zal je elke avond instoppen voor het slapen gaan, onder een eurobiljet, ik zal zorgen dat je niet zal uithongeren, ik zal alle verantwoording nemen om een levenlang voor jou te zorgen. Tammy je bent ontzettend welkom!

  Fijne paasdagen toegewenst!

 • Leuk! Binnenkort wordt ons kindje geboren en ik denk dat wij en de familie Tammy dan wel vet kunnen mesten!

 • Onze kleine meid zal dit heel graag willen.. Oke ze is een geldWOLF maar dan moet ze het toch maar doen met een leuk varkentje

 • Doe heel graag mee voor onze kleine prinsesje.. Nou ben ik dan wel het slachtoffer die op mag draaien voor het vet mesten van het varken maar dat heb ik er wel voor over

 • Dat is leuk! Ik doe graag mee om zo een spaarpotje te maken en uiteindelijk er wat leuks van te kopen!

 • Leuke winactie.
  Samen met het roze varken kan ik mijn kleindochter sparen leren, dat is echt nodig.
  Zij denkt nog dat geld er is om er direct wat voor te kopen, maar sparen voor een groter cadeau, dat kent zij nog niet.
  Graag doe ik mee.

 • ik wil wel proberen om dit varkentje vet te mesten, ik weet niet of het mij gaat lukken, maar het varkentje is hier welkom

 • Wat een leukerd 🙂 Ik zal dit varken eeen heeeel goed leven geven en voor leuke spullen voor ons nieuwe huisje spareni!!

 • Wat een mooi spaarvarkentje. Ik ga mijn zoontje leren hoe we hem vet kunnen mesten, dat het varkentje net als hij elke dag iets moet eten om met een vol buikje te kunnen slapen ’s nachts. Ik spaar nu al digitaal voor hem, maar met dit leuke varkentje wordt het tastbaar en voor hem beter te begrijpen. Ik volg jullie met mijn naam: Carmenn87 op Pinterest en met carmenn87 op instagram. Facebook en twitter heb ik niet.

  Ik ga heel hard duimen dat dit prachtige varkentje straks bij ons op stal mag. Wij zullen erg goed voor hem zorgen. Groetjes, Carmen

 • Ik weet hier wel iemand die een spaarvarken kan gebruiken en het misschien nog wel leuker vindt om het varken te versieren met stift.

 • Dit is nog eens een lief milieuvriendelijk spaarvarkentje! Ideaal voor een reserve centje! Graag doe ik mee want ik wil reuze graag sparen voor een uitwaaiweekendje aan zee!

 • wat een leuk ding! daar kunnen we vast een leuk spaardoel aan geven. gezellig dagje uit met het gezinnetje bijvoorbeeld…!!

 • Het idee dat hij van karton is vind ik wel heel goed… alleen… ik vind ‘m zo lelijk… sorry!!! Ik sla deze winactie graag over 😉

 • Leuk zeg! Ik maak graag kans! Ik heb nu een varken van steen, deze mag ik eindelijk kapot gaan slaan, maar dat vind ik zonde, want ik heb nog geen waardige vervanger 😉 Misschien binnenkort wel 🙂

 • Wat een mooie spaarpot! Voor onze dochter is het nu tijd om zelf te leren sparen. Ik zou het leuk vinden om haar hiermee te mogen verrassen.
  Volgen doe ik via Facebook en Twitter.

 • Een leuke spaarpot voor mijn allerliefste Victor! Als hij groot genoeg is zit het varkentje vol en kan hij er iets leuks mee doen!

 • Ik wil het varken wel vetmesten hoor !
  Elke keer als ik boodschappen doe , heb ik een 50 € cent munt voor het karretje en daarna gaat hij altijd naar de spaarpot . Dus dat schiet wel op !
  En ik maak iedere week mijn portemonnee leeg , al het kleingeld gaat dan in de spaarpot dus die is zo vet gemest . Ik wil dat varkentje wel wassen hoor !

 • Superleuke actie! Ik doe graag mee, wij sparen de winst die we hebben van zegelboekjes enzo. Nu gaat dat nog in een plasticzakje, zo’n spaarvarken is natuurlijk veel leuker!

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics