Selecteer een pagina

Ik zal niet de enige zijn die zegt wel eens gek te worden van al die kleine rommeltjes in huis. Zo ligt er op de kast een sleutelbos, op de mand in de woonkamer liggen wat kassabonnen, op de andere kast ligt een paperclip en op tafel een oplader die niet gebruikt wordt momenteel. Als ik iets beter kijk zie ik zelfs nog meer liggen wat zonder pardon opgeruimd kan worden maar dus niet werd gedaan.

Een opgeruimd huis poetst zich sneller

Mijn oudste dochter heeft astma en Tom is allergisch voor huisstofmijt. Een schoon huis is dus wel redelijk belangrijk hier. Maar met al die kleine troepjes in huis is dat alles behalve handig. Als ik nu wil schoonmaken moet ik eerst alles goed opruimen en daarna kan ik pas beginnen met poetsen. Kost een hoop energie en tijd terwijl het zoveel makkelijker kan.

Aangezien sommige van die kleine rommeltjes toch wel belangrijk zijn om in de buurt te hebben (en de kasten intussen ook al goed vol zitten) besloot ik voor een simpele maar leuke oplossing te gaan. Bij Ditverzinjeniet.nl bestelde ik de Eikel opbergbox die qua kleuren prachtig in ons interieur staat. En door het formaat ook nog eens overal is neer te zetten.

Eikel opbergbox voor kleine rommeltjes

De Eikel opbergcontainer van Qualy lijkt op een eikeltje die je in de bossen vindt. Het materiaal lijkt dan ook erg natuurlijk en heeft iets weg van hout, maar het is gemaakt van speciaal green ABS waarin 30% houtpoeder en 15% natuurlijk rubber is gebruikt. De opbergbox heeft een inhoud van 2,5 liter. Meer dan genoeg om kleine rommeltjes, sleutelbossen, je portemonnee en zonnebrillen uit het zicht te ontnemen. Zet de eikel op een mooie plek in de kamer of hal en je hebt meteen een gaaf woonaccessoire. De Eikel opbergcontainer van Qualy koop je online bij Ditverzinjeniet.

Kijk ook eens op Ditverzinjeniet.nl voor leuke cadeaus voor haar, leuke cadeaus voor hem en kraamcadeautjes.

Waar laat jij al je kleine rommeltjes?

Geverifieerd door ExactMetrics