kleine rommeltjes opruimen
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Opruimen > Eikel opbergbox voor kleine rommeltjes

Eikel opbergbox voor kleine rommeltjes

Ik zal niet de enige zijn die zegt wel eens gek te worden van al die kleine rommeltjes in huis. Zo ligt er op de kast een sleutelbos, op de mand in de woonkamer liggen wat kassabonnen, op de andere kast ligt een paperclip en op tafel een oplader die niet gebruikt wordt momenteel. Als ik iets beter kijk zie ik zelfs nog meer liggen wat zonder pardon opgeruimd kan worden maar dus niet werd gedaan.

Een opgeruimd huis poetst zich sneller

Mijn oudste dochter heeft astma en Tom is allergisch voor huisstofmijt. Een schoon huis is dus wel redelijk belangrijk hier. Maar met al die kleine troepjes in huis is dat alles behalve handig. Als ik nu wil schoonmaken moet ik eerst alles goed opruimen en daarna kan ik pas beginnen met poetsen. Kost een hoop energie en tijd terwijl het zoveel makkelijker kan.

Aangezien sommige van die kleine rommeltjes toch wel belangrijk zijn om in de buurt te hebben (en de kasten intussen ook al goed vol zitten) besloot ik voor een simpele maar leuke oplossing te gaan. Bij Ditverzinjeniet.nl bestelde ik de Eikel opbergbox die qua kleuren prachtig in ons interieur staat. En door het formaat ook nog eens overal is neer te zetten.

Eikel opbergbox voor kleine rommeltjes

De Eikel opbergcontainer van Qualy lijkt op een eikeltje die je in de bossen vindt. Het materiaal lijkt dan ook erg natuurlijk en heeft iets weg van hout, maar het is gemaakt van speciaal green ABS waarin 30% houtpoeder en 15% natuurlijk rubber is gebruikt. De opbergbox heeft een inhoud van 2,5 liter. Meer dan genoeg om kleine rommeltjes, sleutelbossen, je portemonnee en zonnebrillen uit het zicht te ontnemen. Zet de eikel op een mooie plek in de kamer of hal en je hebt meteen een gaaf woonaccessoire. De Eikel opbergcontainer van Qualy koop je online bij Ditverzinjeniet.

Kijk ook eens op Ditverzinjeniet.nl voor leuke cadeaus voor haar, leuke cadeaus voor hem en kraamcadeautjes.

Waar laat jij al je kleine rommeltjes?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

9 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics