Thuisleven.com
Shapewear Body (naadloos) van Scala Europe
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Vrouw > Shapewear Body (naadloos) van Scala Europe

Shapewear Body (naadloos) van Scala Europe

Een goed begin van 2017 toen ik bij Scala Europe de Nieuwjaars goodiebag won. Ik mocht mijn maat doorgeven en ontving vlot daarna het pakket met twee panty’s en een huidkleur bodysuit. Ik dacht direct aan mijn nieuwe jurk van ZenDee Fashion, daar wilde ik de shapewear onderdragen.

Scala Europe biedt shapewear aan die je silhouet blijvend veranderd. De exclusieve en naadloze Anti Cellulite & Shapewear producten zijn een revolutie in de afslankindustrie. Tijdens het dragen van onze comfortabele ondermode wordt de doorbloeding gestimuleerd en door de werking van de biokristallen (Emana garen), rekent je lijf af met cellulite.

Huidkleurige body van Scala Europe

De huidkleurige body die ik heb ontvangen bevat geen biokristallen. Wel tekent het mijn lijf. De maat klopt en de body trekt zich gemakkelijk aan. Er zitten verstelbare, doorzichtige bandjes aan en huidkleurige bijgevoegd. De body is naadloos en snijdt niet in mijn huid. Ook komen er niet ergens anders bubbels tevoorschijn, de druk lijkt evenredig verdeeld. Gelukkig ook niet op mijn rug, want dat vind ik zo lelijk. Mijn borsten genieten voldoende ondersteuning en de body is dus geschikt voor cup E. Het heeft een sluiting met plastic drukknopjes, niet met haakjes, dus een toiletbezoek is ook geen punt. De lijfkleur staat niet ouwelijk, de body heeft een moderne vorm.

Shapewear body

De shapewear body is ook met een string i.p.v. een slip verkrijgbaar en dan ook in het zwart. Van maat 36- 50, bevat 80% Nylon, 12% Spandex en 8% katoen en is op de hand te wassen. Op de site staat veel informatie over de verschillende producten die Scala Europe aanbiedt. Zo kan je van tevoren een goed beeld vormen van het product en of het bij je past. Dank je wel Scala Europe voor het pakket, ik ben er erg blij mee.

Lees ook:

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics