Selecteer een pagina

Ik zal vast niet de enige vrouw ter wereld zijn die verzot is aan chocolade. Vooral witte chocolade kan ik maar beter niet in huis hebben, want als ik er eenmaal aan begin dan is er geen stoppen meer aan. Nou ja tot het op is dan! Ik ben dan ook steeds bewuster mijn inkopen aan het doen. Zo shop ik niet meer als ik honger heb (doe ik dat wel, ben ik meteen eigenaar van gangpad 5 en 6). Ook probeer ik bewuster te zijn van de voeding die ik koop (lang op de groente en fruit afdeling blijven hangen om het mandje daar al mee vol te krijgen) om vervolgens alleen nog maar de noodzakelijke boodschappen te kopen. En tot slot stuur ik gewoon iemand anders uit het gezin als ik mezelf niet kan inhouden.

Trakteren

De eerste weken in dit nieuwe “regime” waren toch wel erg moeilijk. De eerste dagen was ik sterk gemotiveerd en ging het vanzelf, maar dan kom je aan op dag X en wordt het een stuk moeilijker om nee te zeggen. Nu gaat het een stuk beter. Sterker nog ik kan met mijzelf een goede afspraak maken over hoeveel ik mag snoepen en kan mij daar dan ook erg goed aan houden. Dus nu trakteer ik mijzelf wel eens op iets lekkers in de weekenden.

Prosecco en aardbeien van chocolade

Op de website van Radbag.nl kom ik een wel heel erg lekker setje tegen. Een mooie prosecco fles met roze/witte aardbeien in een prachtig doosje aangekleed met een zacht bedje. De prosecco en de aardbeien zijn gemaakt uit chocolade met natuurlijke kleurstoffen. De Prosecco is zelfs versierd met eetbaar goud. Doe maar luxe!

Het geheel is zo mooi dat ik geen moeite hoef te doen om er niet te veel van te eten. Het is namelijk zo mooi dat ik het geheel het liefst nog een lange tijd zo laat staan. Omdat de weken naar kerst nu ook echt af te tellen zijn besluit ik uiteindelijk een deal met mijzelf te maken. Elke week mag ik één aardbeitje en met Oud & Nieuw wordt de fles “aangebroken”.

Lees ook:

Eet jij graag chocolade?

Geverifieerd door ExactMetrics