Thuisleven.com
Probeer nu Blue Band Roombeter gratis.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Geld Terug Acties > G.T.A. verlopen > Probeer nu Blue Band Roombeter gratis

Probeer nu Blue Band Roombeter gratis

Koop nu Blue Band Roomboter waar je maar wilt en profiteer van een geweldige aanbieding! Het enige wat je hoeft te doen, is je kassabon uploaden via deze speciale pagina, en je krijgt het volledige aankoopbedrag terug. Of je nu boodschappen doet bij de supermarkt om de hoek of bij je favoriete online winkel, je kunt altijd genieten van de heerlijke smaak van Blue Band Roomboter en tegelijkertijd profiteren van deze fantastische terugbetaling. Wacht niet langer en geniet vandaag nog van de romige smaak van Blue Band Roomboter, zonder dat het je iets kost!

Deelnemende producten:

Blue Band Roomboter

Deelnemende supermarkt en drogisterijen:

Waar jij wilt

Looptijd en actievoorwaarden:

– Let op: voor deze actie geldt op=op. Beperkt aantal uit te betalen cashbacks.
– Alleen geldig op Blue Band Roombeter 250 gr wikkel.
– Maximaal één deelnemend product per persoon, gekocht in een winkel in Nederland.
– Er kan per kassabon, per rekeningnummer en per persoon maar 1 keer gebruik worden gemaakt van deze geld-terug-actie.
– Mag i.c.m. andere kortingsacties of aanbiedingen gebruikt worden. De korting moet àltijd zichtbaar zijn op de ingestuurde kassabon.
– Heb je gebruikgemaakt van een kortingsactie in de winkel? Dan berekenen we jouw cashback altijd over het totaalbedrag (minus de winkelkorting) van alle gekochte actieproducten.
– (Zakelijke) aankopen die bij de groothandel (zoals Makro, Sligro en HANOS) gekocht zijn, worden excl. btw uitbetaald.
– Indien deze cashback-actie wordt verlengd, blijven de voorwaarden van kracht m.b.t. het aantal deelnames per kassabon, per rekeningnummer en per persoon.
– Let op: bewaar de kassabon goed. De kassabon kan tot 4 weken na afloop van de geld-terug-actie als bewijs worden opgevraagd.
– Deze geld-terug-actie is begonnen op 04-03-2024. Dit is tevens de eerste dag van de actieperiode. Deze actie eindigt op 31-05-2024 óf wanneer het maximaal aantal cashbacks is uitbetaald.

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Welke geld terug actie spreekt jou aan?

Foto’s: Scoupy

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

  • Probeer Blue Band Roombeter gratis
    De Blue Band Roombeter cashback-actie is afgelopen.

    Helaas kun je nu niet meer meedoen aan deze actie, tenzij je nog een oude kassabon wilt insturen. Kassabonnen met latere data dan 27-03-2024 worden niet in behandeling genomen.

    Helaas net te laat, volgende keer beter 🙂

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics