Pietje Kortstaart
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Pietje Kortstaart een prachtige animatie film

Pietje Kortstaart een prachtige animatie film

Als het op een normale, rustige dag onverwachts begint te stormen wordt Pietje van het rustige platteland meegenomen naar een drukke en vreemde stad. Als nieuwe kat in een vreemde stad is het helemaal niet zo gemakkelijk als dat het lijkt… Maar dan leert Pietje Maya Witbaard kennen en worden ze vriendjes. Samen nemen deze schattige karakters je mee op een avontuur. Het is een schattige tijdloze animatie die gaat over een verwend katje die zijn staart verloren is. Een echte klassieker in een nieuw, moderner jasje.

Animatie Pietje Kortstaart

Pietje Kortstaart is vanaf 8 oktober 2020 te zien op: KPN, iTunes, Google Play, Amazon, Cinekid, Telenet TV-Theek en te koop op DVD.

Filminformatie

Pietje Kortstaart
Just4Kids
Moefieclub
AL
67 min.
Nederlands

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

8 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics