Selecteer een pagina

Pickwick heeft ook dit jaar, een Pickwick Tea Topics Adventskalender, centraal daarin staan de Tea Topics en een heerlijk theesmaakje natuurlijk. Zouden er Pickwick spaarpunten op de verpakking zitten?

Tea Topics

Je kent ze vast wel, de papieren labels aan de Pickwick theezakjes. Er staat een vraag op die je aan het denken kan zetten. Regelmatig organiseert Pickwick een leuke actie waarin je zelf je Tea Topic kunt laten maken. Dit kan sowieso digitaal via de site om te delen via WhatsApp, Facebook of email. Menigeen heeft zo een geboorte-aankondiging of voorgenomen huwelijk bekend gemaakt. #teatopic

De Pickwick Tea Topics Adventskalender

Pickwick Tea Topics Adventskalender

Open elke dag vanaf 1 december tot Kerstavond een vakje. Daarin vind je twee theezakjes zodat je samen kan genieten van een kopje thee. Iedere dag in een andere thee blend. Wellicht in een smaak die je niet eerder hebt geproefd. Ga met elkaar in gesprek aan de hand van de bijzondere Tea Topic kerst vraag.

Verkrijgbaarheid winkels

  • Vanaf heden verkrijgbaar bij Bol.com;
  • Vanaf week 44 is hij verkrijgbaar bij Hoogvliet, Poisz, Deka, Kruidvat. En in week 46 is hij ook verkrijgbaar bij Albert Heijn! (op=op)

De inhoud

Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen en ik heb de inhoud van de Pickwick Tea Topics Adventskalender weten te achterhalen. Om het plezier niet te verpesten heb ik het in een apart artikel opgenomen. Wees gewaarschuwd, spoiler alert!

Lees ook:

Hoe drink jij je thee graag?

Geverifieerd door ExactMetrics