Pickwick Tea Topics Adventskalender
Thuisleven.com > Kerst & Oud en Nieuw > De Pickwick Tea Topics Adventskalender (nieuw)

De Pickwick Tea Topics Adventskalender (nieuw)

Pickwick heeft iets nieuws dit jaar, de Pickwick Tea Topics Adventskalender, centraal daarin staan de Tea Topics en een heerlijk theesmaakje natuurlijk. Zouden er Pickwick spaarpunten op de verpakking zitten?

Tea Topics

Je kent ze vast wel, de papieren labels aan de Pickwick theezakjes. Er staat een vraag op die je aan het denken kan zetten. Regelmatig organiseert Pickwick een leuke actie waarin je zelf je Tea Topic kunt laten maken. Dit kan sowieso digitaal via de site om te delen via WhatsApp, Facebook of email. Menigeen heeft zo een geboorte-aankondiging of voorgenomen huwelijk bekend gemaakt. #teatopic

Pickwick Tea Topics
Pickwick thee, Tea Topics en een Chocoladebikkel!

Nieuw de Pickwick Tea Topics Adventskalender

Open elke dag vanaf 1 december tot Kerstavond een vakje. Daarin vind je twee theezakjes zodat je samen kan genieten van een kopje thee. Iedere dag in een andere thee blend. Wellicht in een smaak die je niet eerder hebt geproefd. Ga met elkaar in gesprek aan de hand van de bijzondere Tea Topic kerst vraag.

Pickwick Tea Topics Adventskalender

De inhoud

Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen en ik heb de inhoud van de Pickwick Tea Topics Adventskalender weten te achterhalen. Om het plezier niet te verpesten heb ik het in een apart artikel opgenomen. Wees gewaarschuwd, spoiler alert!

Verkrijgbaarheid winkels

  • Vanaf maandag 2 november: Hoogvliet, Plus, Poiesz, Boon;
    Noot: bij de lokale Hoogvliet gevonden. De Plus had het nog niet in de schappen liggen.
  • Per maandag 9 november: Kruidvat;
  • Vanaf maandag 16 november: Albert Heijn;
  • Vanaf maandag 23 november is de Adventskalender ook te koop bij Jan Linders.

Verkrijgbaarheid online

  • Vanaf 4 november is de Adventskalender ook online verkrijgbaar bij Hoogvliet. Vanaf 9 november is het bij het Kruidvat te koop voor 6,99 euro.

NB. De adviesprijs voor de Adventskalender is 7.49 euro, de verkoopprijs kan verschillen per retailer. Let op, OP=OP!

Website

Via Pickwick.
“Helaas is de Pickwick Tea Topics Adventskalender niet meer beschikbaar. Wil jij er volgend jaar op tijd bij zijn, meld je dan aan voor de Pickwick nieuwsbrief.”

Meer over Adventskalenders en thee

Wil je meer lezen over adventskalenders, klik dan op de volgende artikelen: Naar Kerst toeleven met een adventskalenderAdventskalender DIY en Playmobil Adventskalenders Kerst;
Zou je meer over thee en leuke hebbedingen willen lezen? Kies dan uit: Fles Met Thee-ei/Thee InfuserOndertheeërHeerlijke thee met XD Design Teako theepot met infuserHet D.E. spaarprogramma toen en nu en Chocoladebikkels, genieten van je thee.

Hoe drink jij je thee graag?

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

20 reacties