Peppa Pig Bedtijd! Peppa, tel je mee?
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Peppa Pig Bedtijd! Peppa, tel je mee?

Peppa Pig Bedtijd! Peppa, tel je mee?

Voor het slapengaan nog even iets leren is een geweldige manier om de dag af te sluiten. Het helpt kinderen niet alleen om te ontspannen, maar ook om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Een boek dat perfect past bij dit concept is “Peppa Pig Bedtijd! Peppa, tel je mee?”. In dit blogartikel gaan we dieper in op dit prachtig vormgegeven boekje en ontdekken we waarom het zo’n geweldige toevoeging kan zijn aan de bedtijdroutine van jouw kind.

Peppa Pig Bedtijd! Peppa, tel je mee?

Het boek “Peppa Pig Bedtijd! Peppa, tel je mee?” is een boekje dat speciaal is ontworpen voor jonge kinderen die bezig zijn met tellen. Het boekje is gebaseerd op de populaire animatieserie “Peppa Pig” en neemt kinderen mee op een avontuurlijke reis terwijl ze leren tellen van 10 naar 1. Met behulp van kleurrijke illustraties en een boeiend verhaal maakt het boekje leren tellen niet alleen educatief, maar ook leuk en spannend.

Mijn ervaring:

Als ouder vind ik het belangrijk om mijn kinderen op een leuke en interactieve manier te laten leren, zelfs vlak voor het slapengaan. Het boekje “Peppa Pig Bedtijd! Peppa, tel je mee?” is een geweldige aanvulling op onze bedtijdroutine. Mijn dochter Evi en ik benoemen vaak wat we zien, vooral gerelateerd aan het menselijk lichaam. Tellen is iets wat we momenteel overdag aan het leren zijn, en met dit boekje kunnen we dat leren in de avond voortzetten.

De vormgeving van het boekje is prachtig. De kleurrijke illustraties spreken tot de verbeelding van mijn dochter en helpen haar om betrokken te blijven bij het verhaal. Het verhaal zelf is goed opgebouwd en sluit naadloos aan bij het thema van tellen. Het leukste aspect is dat er wordt afgeteld van 10 naar 1, waarbij er voorbeelden worden gegeven die herkenbaar zijn voor kinderen. Dit maakt het leren tellen niet alleen leuk, maar ook gemakkelijk te begrijpen voor jonge kinderen.

Informatie

Peppa Pig Bedtijd! Peppa, tel je mee?
Hoofdauteur: Neville Astley.
Uitgeverij: Big Balloon.
ISBN: 9789047862482.
Leeftijd: vanaf 3 jaar.

Lees ook:

Wat zijn jouw ervaringen met educatieve boekjes?

# voor het schrijven van dit artikel heb ik een recensie-exemplaar ontvangen #

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics