Thuisleven.com
Levi's sweatvest grijs rood
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Vrouw > Terug in de tijd met Levi’s bij OTTO

Terug in de tijd met Levi’s bij OTTO

Nu ik wat minder vaak buiten de deur kom, word ik iets kritischer op de inhoud van mijn kledingkast. Ik heb hoog nodig lekker zittende, comfortabele kleding nodig om in thuis te werken. Ik neem online een kijkje bij OTTO en kom tot mijn verrassing het merk Levi’s tegen. Over lekker zittend gesproken.

Bekende (kleding)merken uit mijn jeugd

Maandenlang spaarde ik mijn kleedgeld op om dan uiteindelijk één pronkstuk te kunnen kopen. Een item dat ik vervolgens jarenlang met grote regelmaat draag. Gelukkig was ik al met 12 jaar al uitgegroeid, in de lengte tenminste. Wat voorbeelden van bekende merken uit die tijd zijn nu weer helemaal terug van weggeweest. Of zijn ze helemaal niet weggeweest? Heb ik iets gemist?

Mijn favoriete outfit in ’80/’90

Mijn lievelingskleding uit mijn tienertijd zijn de hoge leren mat zwarte veterschoenen van Dr. Martens. Een shirt met een zeer drukke print van Vero Moda of Only. een vleugje van het luchtje van Tommy Hilfinger en dan met stip op 1 de jeans van Levi’s natuurlijk. Nu onze dochters steeds groter en mode bewuster worden, word ik weer geconfronteerd met deze eerder opgesomde merken. Zoveel is er dus eigenlijk niet veranderd in de loop der jaren.

Levi’s

Het icoon in mijn kledingkast, de lichtblauwe jeans van Levi’s, staat nog steeds op mijn netvlies geprent. Enige tijd geleden vallen de shirt en hoodies met het Levi’s logo mij al op in het straatbeeld. Een kijkje in de webshop van OTTO leert mij dat Levi’s tegenwoordig een hele uitgebreide collectie heeft. Zou die leren slim fit jeans net zo lekker zitten als mijn jeans van weleer? En dat dan gecombineerd met de old style Levi’s kleurencombinatie grijs met rood op het sweatshirt. Ik doe het gewoon. In het ergste geval, als het echt een gepasseerd station mocht zijn, wil dochterlief er vast wel mee pronken.

Levi's leren slim fit jeans OTTO

Nostalgie

Om het cirkeltje helemaal rond te maken, duik ik de cd kast in. Die cd’s moeten hoognodig eens afgestoft worden. De stereo op tien en in mijn comfi-kleding vlieg ik door het huishouden heen. Een hele nieuwe energie neemt mijn lichaam en geest over. Even terug naar toen, toen de wereld nog aan mijn voeten lag. Een tripje down Memory Lane. Ik voel me er zeer goed bij en kan het iedereen aanraden. Is dat thuiswerken toch nog ergens goed voor.

Lees ook:

Wat was het pronkstuk in jouw kledingkast?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics