Thuisleven.com
Ontdek jouw Groene Liefde tijdens Kom in de Kas.
Thuisleven.com > Uncategorized > Ontdek jouw Groene Liefde tijdens Kom in de Kas

Ontdek jouw Groene Liefde tijdens Kom in de Kas

Het toonaangevende glastuinbouwevenement van Nederland, Kom in de Kas, staat gepland voor 6 en 7 april 2024. Dit speciale weekend draait om een bijzonder thema: Groene Liefde. Het gaat hier niet zomaar om liefde, maar om een diepe genegenheid voor elkaar, de industrie, de kwekers en de gewassen uit de kassen. Dit evenement vormt een groene ontmoetingsplaats waar mensen samenkomen om deze Groene Liefde te ervaren en te delen.

Kijkje achter de schermen

Bij Kom in de Kas tonen kwekers in ongeveer 20 regio’s hun enthousiasme voor het vak aan een breed publiek, van jong tot oud. Met veel enthousiasme delen zij verhalen over hun bedrijf, de gewassen en de innovaties op het gebied van energie, technologie en gewasbescherming die bijdragen aan de productie van prachtige producten. Een onvergetelijke ervaring die je zeker niet mag overslaan.

Ontdek jouw Groene Liefde tijdens Kom in de Kas.

Activiteiten

Bij Kom in de Kas worden diverse activiteiten georganiseerd voor zowel jong als oud. Bij tal van groentebedrijven kun je genieten van de verse producten uit de kassen, deelnemen aan bloemschikworkshops of zelf een plantje planten. Soms worden er zelfs speurtochten door de kassen georganiseerd. Met behulp van een microscoop kun je de kleine insecten ontdekken die kwekers helpen bij het bestrijden van schadelijke beestjes. Voor de jongste bezoekers zijn er in veel regio’s springkussens, kleurwedstrijden en actieve schminkstands.

Over Kom in de Kas

Kom in de Kas 2024 staat gepland voor het eerste weekend van april en markeert de 46e editie van dit evenement. Verspreid over circa 20 regio’s door het hele land nodigen ondernemers het publiek uit om een kijkje te nemen in hun kassen. Het evenement is gratis toegankelijk en wordt ondersteund door partners zoals Glastuinbouw Nederland, GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Plantion en Interpolis. Volg Kom in de Kas via Facebook, Instagram en X. Voor meer informatie kijk op www.komindekas.nl.

Lees ook:

Ben jij al eens in een kas geweest?

Foto’s: 
#spon *affiliate #ad

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics