Ontdek de magie van de Hasbro Spelen 2023.
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Evenementen & festivals > Ontdek de magie van de Hasbro Spelen 2023

Ontdek de magie van de Hasbro Spelen 2023

Dit jaar viert Hasbro zijn 100ste verjaardag en om deze mijlpaal te vieren, organiseert het bedrijf de Hasbro Spelen: een groots evenement dat draait om samenzijn en plezier maken. Met spellen en activiteiten voor jong en oud belooft de Hasbro Spelen een onvergetelijke ervaring te worden. In dit artikel delen we alle informatie over dit sprankelende evenement en hoe je kunt deelnemen.

Welke gemeente wordt de gastheer van de Hasbro Spelen 2023?

Na uitvoerige gesprekken door het hele land zijn vijf gemeenten geselecteerd om te strijden om de eer om de Hasbro Spelen 2023 te hosten: Almere, Arnhem, Dordrecht, Laren en Nieuwegein. Deze gemeenten hebben zich vol enthousiasme ingezet om gezinnen, spelen en jeugd centraal te stellen. Op 7 augustus wordt bekendgemaakt welke gemeente de winnaar is. Stemmen kan via de website www.hasbro-spelen.nl, dus laat je stem horen en steun jouw favoriete gemeente!

Een feest van spelen en plezier voor het hele gezin

De Hasbro Spelen beloven een waar spektakel te worden waar het hele gezin van kan genieten. Tijdens het evenement in september kunnen gezinnen samen spelen en plezier beleven met de bekende spellen van Hasbro. Denk aan een reusachtig Monopoly-bord waarop je als pion kunt rondlopen, een levensgrote Jenga-toren die je voorzichtig moet afbouwen en schminkhoekjes waar kinderen zich kunnen transformeren tot hun favoriete Transformers- of My Little Pony-personages. Bovendien kunnen kinderen plaatsnemen in de camper van Peppa Pig voor een unieke ervaring. De Hasbro Spelen bieden vermaak voor jong en oud, waarbij nostalgie en nieuwe avonturen hand in hand gaan.

Een evenement dat samenzijn en verbinding viert

Hasbro heeft altijd geloofd in de kracht van spelen om gezinnen en vrienden dichter bij elkaar te brengen. Met de Hasbro Spelen wordt deze visie tot leven gebracht. Het evenement is ontworpen om gezinnen samen te brengen, een gezamenlijke ervaring te creëren en kostbare herinneringen te maken. Het is een gelegenheid om even los te komen van de dagelijkse sleur en quality time met elkaar door te brengen.

Beleef de magie van Hasbro

Hasbro is een pionier op het gebied van speelgoed en spelletjes. De Hasbro Spelen vieren deze rijke geschiedenis. Het evenement biedt een unieke kans om de magie van Hasbro te ervaren. Ontdek waarom hun spellen generaties lang geliefd zijn. Of je nu je favoriete spel opnieuw wilt beleven of nieuwe Hasbro-spellen wilt ontdekken, de Hasbro Spelen hebben voor elk wat wils.

Jouw stem telt!

Als lezer heb je de kans om invloed uit te oefenen op de Hasbro Spelen. Laat jouw stem horen en steun jouw favoriete gemeente. Bezoek de website www.hasbro-spelen.nl en breng je stem uit. Dit is jouw kans om te laten zien welke gemeente volgens jou het meest geschikt is om dit bijzondere evenement te hosten.

Conclusie:

De Hasbro Spelen 2023 beloven een onvergetelijke ervaring te worden voor gezinnen in heel Nederland. Met spellen, activiteiten en een feestelijke sfeer is dit evenement de perfecte gelegenheid om samen plezier te maken en verbinding te vieren. Of jouw favoriete gemeente nu Almere, Arnhem, Dordrecht, Laren of Nieuwegein is, laat je stem horen en maak deel uit van dit magische evenement. De Hasbro Spelen staan garant voor kostbare herinneringen en een viering van de kracht van spelen. Dus verzamel je gezin en maak je klaar om deel te nemen aan dit bijzondere jubileum van Hasbro.

Lees ook:

Waar ga jij op stemmen?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics