Thuisleven.com
New super Mario bros. U deluxe - Avonturen met een nieuwe draai.
Thuisleven.com > Entertainment > Games (Nintendo, PC, Playstation, etc.) > New super Mario Bros. U Deluxe – Avonturen met een nieuwe draai

New super Mario Bros. U Deluxe – Avonturen met een nieuwe draai

Super Mario is ongetwijfeld een van de meest iconische en geliefde franchises in de geschiedenis van videogames. Sinds de release van het eerste Super Mario-spel in 1985 heeft deze loodgieter met zijn kenmerkende rode pet en blauwe overall gamers van alle leeftijden vermaakt en geïnspireerd. Het nieuwste avontuur in de reeks, New Super Mario Bros. U Deluxe voor de Nintendo Switch, brengt de magie van Mario naar een nieuw niveau en biedt een onvergetelijke ervaring voor fans van alle generaties.

Een kijkje in New Super Mario Bros. U Deluxe

New Super Mario Bros. U Deluxe is een platformspel dat de klassieke elementen van de Super Mario-franchise combineert met nieuwe uitdagingen en avonturen. Het spel plaatst spelers in de schoenen van Mario, Luigi, en hun vrienden terwijl ze door een reeks kleurrijke werelden reizen om prinses Peach te redden van de gemene Bowser en zijn handlangers.

Het spel biedt een scala aan spannende niveaus, boordevol vijanden, power-ups en geheimen om te ontdekken. Van ijzige bergen tot dampende jungles, New Super Mario Bros. U Deluxe neemt spelers mee op een epische reis door een gevarieerd en meeslepend Mario-universum.

Mijn ervaring

Als fan van de Super Mario-serie was ik opgetogen om New Super Mario Bros. U Deluxe op mijn Nintendo Switch te kunnen spelen. Wat ik het leukste vind aan dit spel is de perfecte balans tussen nostalgie en vernieuwing. De gameplay blijft trouw aan de klassieke Super Mario-formule, met iconische power-ups zoals de Super Mushroom en de Fire Flower, evenals uitdagende platformactie.

Wat dit spel echter fris en boeiend maakt, zijn de nieuwe elementen en niveaus die zijn geïntroduceerd. Het spel heeft een uitstekende moeilijkheidsgraad, waarbij sommige niveaus een echte uitdaging vormen. Vooral de kastelen, waar je het opneemt tegen Bowser Jr. en andere schurken, zijn een hoogtepunt. Deze levels bieden een spannende mix van platformactie en puzzels, en ze zorgen voor een echte test van vaardigheid.

New Super Mario Bros. U Deluxe is niet alleen een solospel. Het biedt ook de mogelijkheid om samen met vrienden te spelen in de multiplayermodus. Dit zorgt voor chaotisch en hilarisch plezier, waarin je samenwerkt of tegen elkaar strijdt om de niveaus te voltooien.

Productinformatie

Als je geïnteresseerd bent in het verkrijgen van New Super Mario Bros. U Deluxe voor je Nintendo Switch, kun je het spel vinden op verschillende verkoopplatforms, waaronder Bol.com. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van het spel:

  1. Personages: Naast Mario en Luigi kun je ook spelen als Toad en Toadette, elk met hun eigen unieke vaardigheden. Dit voegt variatie toe aan de gameplay en maakt het spel toegankelijk voor spelers van alle niveaus.
  2. Power-ups en Items: Het spel bevat een breed scala aan power-ups, waaronder de nieuwe Super Crown, waarmee Toadette in Peachette kan veranderen. Andere klassieke power-ups zoals de Super Star en de Propeller Suit maken ook een terugkeer.
  3. Werelden en Niveaus: New Super Mario Bros. U Deluxe bevat maar liefst 164 levels, verdeeld over verschillende werelden. Elke wereld heeft zijn eigen thema en uitdagingen, en er zijn tal van geheimen om te ontdekken.

Lees ook:

Heb je New Super Mario Bros. U Deluxe al gespeeld?

Foto’s: Miranda de Jong

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics