Thuisleven.com
Natura Siberica handcrème
Thuisleven.com > Verzorging > Lichaamsverzorging > Natura Siberica handcrème

Natura Siberica handcrème

Ik ben dol op milde geuren bij verzorgingsproducten. Vooral een handcreme om tussen door op te doen is een favoriete bezigheid geworden. Zeker ook omdat ik veel met schoonmaakmiddelen werk, alsook door wind en weer fiets. Mijn huid krijgt daardoor toch wel steeds een klap en het is fijn om dan iets lekkers terug te kunnen doen. Immers zijn handen wel het visitekaartje van je lijf.

Natura Siberica

Natura Siberica kende ik al een langere tijd. Ik heb er meerdere producten van (gehad). Echter was ik nog niet bekend met de hand crème. Maar daar kwam een paar weken geleden verandering in. Ik ontving het product namelijk om te mogen reviewen. Met veel plezier kan ik echter zeggen want de geur is heerlijk zacht te noemen, de crème trekt snel in en de huid voelt daarna zijdezacht aan. Kortom een heerlijk verwenmomentje tussendoor.

Natura Siberica handcrème

Op de site van Natura Siberica lees ik bovendien onderstaande (onder de foto) en daar wordt ik nog blijer van. Dat verwenmomentje tussendoor is dus een klein gebaar met o zo veel goeds. Toch binnenkort maar eens kijken wat ze nog meer van Natura Siberica hebben. Oja producten van Natura Siberica zijn niet alleen in hun webshop te koop maar ook bij AH, Drogistplein en andere verkooppunten.

Ingrediënten

Siberisch lijnzaadolie (vlaszaadolie): rijk aan omega 3 en 6 vetzuren, dus ideaal bij droge, ruwe huid. De vetzuren helpen de huid soepel en zacht te maken en herstellen de vet- en vochtbalans. Bovendien helpt het ontstekingen of wondjes aan de huid te herstellen.

Cedermelk: rijk aan essentiele aminozuren en vitamine E, dat sterk hydraterend werkt, huid en haar voedt en voorziet van een hoge dosis antioxidanten en de celvernieuwing stimuleert.

Bergframboos extract: 5x rijker aan vitamine C dan gewone frambozen. Goed voor de huid vanwege de hoge dosis omega 3 en 6, caroteen, vitamine A en E, fytosterolen, fenolen en antioxidanten. Helpt huidcellen herstellen en versterken en helpt schade door vrije radicalen voorkomen en repareren.

Vitamine A: stimuleert het de celdeling en aanmaak van collageen en elastine. De huid vernieuwt zich hierdoor sneller, wondjes genezen sneller en de huiddikte verbetert. Heeft het een exfolierende werking: het helpt dode huidcellen verwijderen, waardoor de huid zachter wordt en egaler oogt. Vitamine A repareert bovendien het de celstructuur van het epidermis; wat de huideigen afweer tegen UV verbetert en vermindert het de samenklontering van melanine; het helpt zo pigmentatie en donkere vlekjes verminderen.

Vitamine E: als antioxidant beschermt het de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf (bijv UV-straling) en inwendige schade doordat vrije radicalen gezonde cellen aanvallen. En Vitamine E is een vetoplosbaar vitamine, waardoor het niet alleen de buitenkant van (huid)cellen beschermt, maar er ook in binnendringt. Het bevordert de doorbloeding van de huid en versterkt en herstelt het huideigen vetlaagje (lipidenfilm), waardoor de huid vocht beter vasthoudt en dus beter gehydrateerd blijft.

Vitamine F: lipide die het lichaam niet zelf aanmaakt, en de huid dus via voeding en cosmetica moet opnemen. Veel mensen hebben een tekort aan deze vitamine omdat de westerse voeding niet voldoende bevat. Daarom is de toevoeging aan cosmeticaproducten geen overbodige luxe. Vitamine F wordt vaak gebruikt voor het bestrijden van een droge en ruwe huid en het vermogen te helpen de (huid)celwanden te versterken.

0% siliconen, 0% minerale oliën en 0% parabenen.

Lees ook:

* Voor dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics