Selecteer een pagina

Elke moestuinliefhebber die zowel zichzelf als anderen een plezier wil doen, opgelet! We hebben geweldig nieuws voor jullie. Moestuin kaartenboekje is de must-have voor iedereen met een hart voor tuinieren en kunst. Dit unieke boekje bevat maar liefst 32 uitscheurbare ansichtkaarten, elk voorzien van schitterende illustraties zoals een courgetteplant met bloemen, piepkleine aardbeitjes en een fikse tros tomaten van de getalenteerde Agnes Loonstra. Met dit kaartenboekje is een mooie kaart uitzoeken een fluitje van een cent.

De charme van het Moestuin kaartenboekje

Het Moestuin kaartenboekje is meer dan alleen een verzameling ansichtkaarten. Het is een viering van de schoonheid en rust die een moestuin kan brengen. Elke kaart is zorgvuldig geïllustreerd door Agnes Loonstra, bekend om haar delicate en inspirerende tekenstijl. Haar illustraties brengen de kleuren en details van de moestuin tot leven, van bloeiende bloemen tot rijpe groenten.

Een ideaal cadeau voor tuinliefhebbers

Dit kaartenboekje is het perfecte cadeau voor iedereen die van tuinieren houdt. Of je nu zelf een groene vingers hebt of iemand kent die dat heeft, deze kaarten zijn een prachtige manier om die liefde te delen. Stuur een kaart om iemand te feliciteren met een geslaagde oogst, of om gewoon even te laten weten dat je aan ze denkt. De kaarten zijn ook een mooie aanvulling op cadeautjes, zoals zaden of tuinaccessoires.

Het moestuinkaarten boekje op een kruidenplant met er omheen nog 3 kaarten uit het boekje.

Win het Moestuin kaartenboekje

Thuisleven mag van Uitgeverij Snor 3 x een Moestuin kaartenboekje verloten onder de de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie loopt tot en met 23-6-2024. De winnaar krijgt in de dagen erna een mail. En heeft dan 48 uur de tijd om de prijs te claimen, daarna gaat de prijs naar iemand anders.
Door deel te nemen aan deze winactie ga je automatisch akkoord met onze spelregels.
Kijk hier voor meer winacties op Thuisleven of neem een kijkje op PrijsvragenGala.nl.

Lees ook:

Hoeveel kaarten verstuur jij per jaar?

#spon

Geverifieerd door ExactMetrics