Mighty Muggs Rocket Raccoon

Kindje lacht, kindje huilt is een grappig spelletje wat we veel speelden toen we klein waren. Vooral mijn zusje kon heel goed aan gezichtsuitdrukkingen aanpassen op wat er gezegd werd. Maar zo snel als de Might Muggs het kunnen, heeft zij het nooit gekund.
De Mighty Muggs zijn superhelden, waarbij je met een druk het hoofd van jou favoriete held kunt laten tollen. Hiermee geef je ze gelijk een andere gezichtsuitdrukking. Kun jij al die stemmingswisselingen aan?

Rocket Raccoon

Rocket Raccoon is een meesterlijke strateeg en uiterst gevaarlijke huurling afkomstig van Halfwereld. Hij is de enige van zijn soort, omdat hij het slachtoffer is geworden van illegale genetische en cybernetische experimenten. Tijdens zijn zoektocht naar avontuur en snelle opbrengsten werd Rocket lid van de Guardians of the Galaxy, waar hij met zijn munitie-expertise en mechanise knowhow een echte aanwinst is voor het team.

Simpel samengevat: Kort, harig en met een kort lontje.

Wat vinden wij ervan?

Dit is een leuke collectorsitem voor jongen waarbij ze heerlijke battle tegen elkaar kunnen uitvoeren. Dankzij de snelle aanpassingen van gezichtsuitdrukkingen, wordt het spel nog levendiger en zullen vriendschappen en vijanden voor het leven worden gemaakt.
Het is speelgoed dat, behalve een druk geven op het hoofd, verder niet veel kan. Fantasie is dan ook het key-woord als je echt wilt spelen met de Might Muggs. Iets waar onze kinderen geen genoegen van kunnen krijgen.

Info en waar te koop

Might Muggs zijn er in vele verschillende uitvoeringen. Zo zijn er van Stars Wars diverse figuren (denk aan Darth Vader, Han Solo en Kylo Ren), zijn er Transformers en heb je nog de Marvel collectie (Spider-man, Hulk, Captain America, red.).
Als je bij de (online) speelgoedwinkel bent dan zul je ze herkennen aan de doorzichtige verpakkingen met rond. Door het ronde gat aan de bovenkant kun je het gezicht indrukken en zie je meteen een van de stemmingswisselingen / gezichtsveranderingen.

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

Voeg commentaar toe