BOTI – Big On Toy Innovation bloggersmeeting
Thuisleven.com > Spellen & Puzzels > BOTI – Big On Toy Innovation bloggersmeeting.

BOTI – Big On Toy Innovation bloggersmeeting.

Afgelopen zaterdag mocht ik met mijn jongste spruit langs komen in de spelletjesfabriek van BOTI. Na een korte/lange reis (ik ben verre afstanden gewend doordat familie aan de andere kant van Nederland woont) kwamen we aan in Apeldoorn. Het was niet eens zoeken want de weg werd perfect aangegeven (mede dankzij de NAVI) en ook aan parkeergelegenheid heb ik mij niet hoeven ergeren. De terug weg verliep iets anders en behoorlijk wat langer dan gepland vanwege een afgesloten stuk snelweg en een aantal file’s. Maar dat was het allemaal meer dan waard! Waarom dit zo was lees je hieronder…

BOTI.

Boti staat, zoals je in de titel al hebt kunnen lezen, voor Big On Toy Innovation.
Big On Toy Innovation International is 100% eigenaar van de dochtermaatschappij BOTI Europe BV, die gevestigd is in Nederland en verantwoordelijk is voor de lokale distributie van eigen en externe producten in de Benelux (BNL), Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland (GAS). Big On Toy Innovations missie: ontwikkeling en verkoop van fantastische, onderhoudende speelgoedproducten voor kinderen over de hele wereld. Wil je meer lezen over BOTI klik dan hier om op de website te komen van Big On Toy Innovation.

Bloggersmeeting.

Zodra we arriveerden bij het Big On Toy Innovation gebouw merkten we al gelijk op dat het echt een walhalla is voor (kleine en grote) kinderen. Zowel jong als oude liep rond met grote bambi ogen van interesse, maar wat wellicht nog veel leuker was, waren de tafels met try-outs (o.a. Qiksels, Pom Pom Wow, losse K’nex, in elkaar gezette K’nex materialen waarmee gespeeld kon worden. Zo stond er een reuzenrad, een achtbaan en nog veel meer om op te noemen. Het zou maar je kantoor zijn waar je de hele dag moet werken… (zucht, zwijmel).
Buiten het spelen en testen om van materialen werd er heel wat afgekletst met andere mama en papa bloggers (gezellig en leuk om elkaar te ontmoeten).

Nadat we allemaal iets gekalmeerd waren van enthousiasme mochten we plaats nemen aan een grote tafel en volgde een ontzettend relaxte presentatie. Ook zagen we dozen van meiden K’nex met vrolijke paarse en roze kleuren. In Amerika is het al een ware hit maar de winkels durven de verkoop hier nog niet aan…

Na afloop van de meeting mochten we nog in de meesten ruimten een kijkje nemen om zo nog meer indrukken in ons op te nemen. Ook kon er nog wat afgekletst worden terwijl de kinderen zich nog steeds aan het vermaken waren met alles wat ze tegenkwamen.

Sip ‘N Sound.

Na afloop ontvingen we allemaal een leuke goodiebag en artikelen om te reviewen. Zo kreeg ik o.a. de Sip ‘N Sound mee. Sip ‘N Sound zijn rietjes met hieraan een voertuig of een boerderijdier. De dieren of het voertuig maken geluid zodra je het rietje aan zet en gaat drinken. Ideaal als je een ziek kind hebt die moet gaan drinken, of om gezonde drankjes te promoten. Want zodra je kind het rietje krijgt zal hij/zij willen drinken.

De verpakking bestaat uit plastic en karton (allen te recyclen), het is makkelijk uit te pakken zonder gebruik van een schaar of ander gereedschap. Batterij voor de Sip ‘N Sound zit er al in en werkt gelijk. Alleen even afspoelen voor gebruik en drinken maar..

Lees ook:

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

1 reactie