Thuisleven.com
Thuisleven.com > Verzorging > Lichaamsverzorging > Met mooie kleuren de zomer in

Met mooie kleuren de zomer in

Voor mijn werk heb ik graag korte nagels, maar zodra de zomervakantie begint laat ik ze altijd weer groeien. Dat motiveert het beste met een mooi kleurtje op de nagels. Echter met alle commotie omtrent het milieu en dierenleed verdiepte ik mij ditmaal eens in producten die hier aandacht aan besteden. Zodoende kwam ik uit bij de ZAO nagellak en nagellak remover

ZAO nagellak

Ofschoon de omschrijving van de Nail polish 662 Antic pink: een prachtige neutrale, poederig paarse nagellak aangeeft vind ik de kleur toch meer op roze lijken dan op paars (zie foto). De nagellak laat zich makkelijk over de nagels uitstrijken en droogt vrij snel op. Is na een half uur zelfs goed kras bestendig (oké je moet er niet met een mes in gaan snijden) en geeft bovendien een mooie natuurlijke uitstraling. Ik ben er erg enthousiast over en ga dan ook zeker eens naar meerdere kleuren kijken.

De ZAO nagellak 662 (Antic Pink) is in de ZAO webshop verkrijgbaar voor €12,90

ZAO nagellak remover

Na verloop van tijd ben je de nagellak toch wel zat, zeker als er slijtages te zien zijn. Dan wil je de nagellak er toch graag zo goed mogelijk vanaf halen. Dat kan met de Zao nagellak remover die zonder aceton en ethylacetaat is samengesteld. Het product is 100% natuurlijk. Het verwijdert de lak op milde wijze zonder de nagel uit te drogen of te beschadigen. ZAO nagellak remover is in de ZAO webshop verkrijgbaar voor €15,00

ZAO make-up

ZAO make-up is alleen samengesteld uit natuurlijke ingrediënten zoals plantaardige oliën, wassen, plantextracten (bamboe, karitéboter, abrikozen, mais, enz…) zonder toegevoegde conserveringsmiddelen en synthetische parfum. In deze duurzame make-up zijn de ingrediënten van ecologisch verantwoorde en/of biologische landbouw gecertificeerd door Ecocert, met respect voor de huid en het milieu. De kleuren zijn afkomstig van pigmenten (mineralen of plantaardig). De ingrediënten zijn gekozen om hun specifieke eigenschappen, om zo de beste make-up (kleuren, houdbaarheid op de huid, hechting, textuur, gevoel…) te combineren met de voordelen voor uw huid.

ZAO make-up is geschikt voor mensen die Vegan leven, dierproefvrij, 100% natuurlijk en de verpakkingen navulbaar.

Lees ook:

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics