Thuisleven.com > Verzorging > Met mooie kleuren de zomer in.

Met mooie kleuren de zomer in.

Voor mijn werk heb ik graag korte nagels, maar zodra de zomervakantie begint laat ik ze altijd weer groeien. Dat motiveert het beste met een mooi kleurtje op de nagels. Echter met alle commotie omtrent het milieu en dierenleed verdiepte ik mij ditmaal eens in producten die hier aandacht aan besteden. Zodoende kwam ik uit bij de ZAO nagellak en nagellak remover

ZAO nagellak.

Ofschoon de omschrijving van de Nail polish 662 Antic pink: een prachtige neutrale, poederig paarse nagellak aangeeft vind ik de kleur toch meer op roze lijken dan op paars (zie foto). De nagellak laat zich makkelijk over de nagels uitstrijken en droogt vrij snel op. Is na een half uur zelfs goed kras bestendig (oké je moet er niet met een mes in gaan snijden) en geeft bovendien een mooie natuurlijke uitstraling. Ik ben er erg enthousiast over en ga dan ook zeker eens naar meerdere kleuren kijken.

De ZAO nagellak 662 (Antic Pink) is in de ZAO webshop verkrijgbaar voor €12,90

ZAO nagellak remover.

Na verloop van tijd ben je de nagellak toch wel zat, zeker als er slijtages te zien zijn. Dan wil je de nagellak er toch graag zo goed mogelijk vanaf halen. Dat kan met de Zao nagellak remover die zonder aceton en ethylacetaat is samengesteld. Het product is 100% natuurlijk. Het verwijdert de lak op milde wijze zonder de nagel uit te drogen of te beschadigen. ZAO nagellak remover is in de ZAO webshop verkrijgbaar voor €15,00

ZAO make-up.

ZAO make-up is alleen samengesteld uit natuurlijke ingrediënten zoals plantaardige oliën, wassen, plantextracten (bamboe, karitéboter, abrikozen, mais, enz…) zonder toegevoegde conserveringsmiddelen en synthetische parfum. In deze duurzame make-up zijn de ingrediënten van ecologisch verantwoorde en/of biologische landbouw gecertificeerd door Ecocert, met respect voor de huid en het milieu. De kleuren zijn afkomstig van pigmenten (mineralen of plantaardig). De ingrediënten zijn gekozen om hun specifieke eigenschappen, om zo de beste make-up (kleuren, houdbaarheid op de huid, hechting, textuur, gevoel…) te combineren met de voordelen voor uw huid.

ZAO make-up is geschikt voor mensen die Vegan leven, dierproefvrij, 100% natuurlijk en de verpakkingen navulbaar.

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Geverifieerd door ExactMetrics