“Ik hou van je” ketting van KAYA sieraden
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Sieraden > “Ik hou van je” ketting van KAYA sieraden

“Ik hou van je” ketting van KAYA sieraden

Vaak heb ik de gedachte dat ik niet genoeg laat merken hoeveel ik van mijn kinderen houd. “Een dikke knuffel”, “lekker tegen elkaar aan zitten en tv kijken” of “moeder/dochter tut-avond” als tussendoortjes, maar natuurlijk gaan we ook op vakantie, dagjes weg en vermaken we ons uren (vooral de kids) in de speeltuin. Het lijkt wel in het niets te vallen tegen al die keren dat ik aan het mopperen ben omdat er overal troep ligt. En dan is er dat knagend gevoel dat ik er niet genoeg ben voor ze. Zo ook afgelopen week, bij het naderen van dochterliefs verjaardag. Totaal onlogisch eigenlijk want ik ben er altijd voor ze. Toch wilde ik graag iets doen met mijn gevoel en zocht op internet naar een perfecte match. Een leuk verjaardagscadeau en een hoop liefde van mij erin.

Na een hele lange speurtocht ben ik van alles tegen gekomen. Speelgoed, knutselspullen, boeken, tasjes, jurkjes… je kunt het je zo gek nog niet bedenken of je komt het tegen. Toch vond ik niet het perfecte cadeau. Het moest iets zijn met meer gevoel, iets dat je dagelijks bij je hebt en waar je van gaat stralen. Ik ging eens bij mezelf na wat ik afgelopen jaren het mooiste cadeau vond om te krijgen. Zo kwam de hotel overnachting in het Sofi hotel in Luxemburg stad naar voren, maar ja daar heeft een kind niet zoveel aan. Tot ik op een gegeven moment denkend over mijn ketting aan het wrijven was. Ineens wist ik het!

KAYA sieraden

De zoektocht kon nu gerichter plaats vinden. Het ene na het andere kwam voorbij tot er op een gegeven moment iets voorbij kwam waar ik gelijk verliefd op werd. Een ketting, niet zomaar een ketting maar een ketting in een cadeautasje. Met tekst en een prachtig roze, harten hangertje. Voor de prijs hoefde ik het niet te laten en dus bestelde ik zonder verder wikken en wegen het hangertje. Zoals vermeld ontving ik het setje in keurige staat binnen een paar dagen met de post. Enkel een inpakpapiertje moest er voor zorgen dat het setje een prachtige gift werd voor mijn dochter.

Geslaagd

Zoals verwacht vond (en vind nog steeds) mijn dochter de ketting geweldig. De woorden op het kaartje zorgden voor wat tranen bij de grote/kleine meid. En ze draagt sindsdien de ketting elke dag met heel veel trots. Kortom een mega geslaagd cadeau. Niet alleen voor het uiterlijk maar ook voor de geest.

Wenskaart ‘Blissfull Hart’

Lieve wenskaart voor je dochter, geliefde, zusje of best friend! Met deze spreuk & sieraard laat je haar weten hoeveel ze voor je betekent. Aan de zilveren ketting hangt een glinsterend symbolisch hartje zodat ze aan je woorden kan terugdenken.

Wenskaart ‘Blissfull Hart’ is voor €25,95 te koop bij KAYA sieraden.

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics