Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Doe het zelf (D.I.Y.) > Met gelukspoppetjes zeg je meer

Met gelukspoppetjes zeg je meer

Een cadeau is zo gegeven en uitgepakt. Maar een cadeau met persoonlijke touch is toch net iets specialer. Daarom pak ik tegenwoordig de cadeautjes in met een neutraal inpakpapier waarna ik het mooier maak met lint, labels, stickers, bloemen en zelfs gelukspoppetjes. Zo is het zelfs een feestje om naar het cadeau te kijken. En laten we dat nou net willen met bijvoorbeeld Kerstmis, een huwelijk of andere bijzondere gebeurtenis. In dit artikel lees je meer over inpakken en gelukspoppetjes.

Gelukspoppetjes

gelukspoppetje

In de webshop van Gelukspoppetjes.eu vind je kaartjes vol geluk, stickers, pennen, strijkapplicaties en natuurlijk heel veel gelukspoppetjes. En juist die gelukspoppetjes zijn handig bij eigenlijk elk moment. Met een gelukspoppetje kun je namelijk je cadeau, of kaart, extra accentureren. Denk aan een klavertje vier om iemand sterkte of beterschap te wensen, aan een geluksengeltje om iemand geluk te wensen of geluksvoetjes om de kersverse ouders veel geluk met hun baby te wensen.

Een gelukspoppetje hoeft niet alleen maar een gelukswens te zijn. Je kunt ze ook gebruiken om iemand te steunen, troosten of gewoon blij te maken.

De webshop Gelukspoppetjes.eu heeft een groot deel van de poppetjes zelf ontworpen en geproduceerd. Extra bijzonder dus.

Inpakken

Hierboven zie je cadeautjes in verschillende formaten. Door hetzelfde inpakpapier te gebruiken is er een eenheid gecreëerd. Deze eenheid straalt rust uit. Door de cadeaus allen op een unieke manier een eigen twist te geven blijft die eenheid er maar is het in zijn geheel een plaatje om naar te kijken.

Heb je cadeautjes die niet goed in te pakken zijn, zoals het cadeau helemaal rechts dan mag je het best wat rommeliger inpakken. Doe er een lintje omheen met een label en iedereen zal weten voor wie het cadeau is.

Strak ingepakte cadeaus zijn feestelijk te maken door een takje groen of bloemen erop te plakken. Weer andere cadeaus voorzie je van een gelukspoppetje. Lintje eromheen, label eraan en geven maar.

Hoe krijg jij graag een cadeau?

Lees ook

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

56 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics