Esgii sloffen
Thuisleven.com > Fashion > Met Esgii sloffen heb jij lekkere warme voeten.

Met Esgii sloffen heb jij lekkere warme voeten.

Elk jaar gaan we de energieverspilling te lijf met de grootste klimaatactie van Nederland: Warmetruiendag. Op deze dag zetten we de verwarming een graadje (of meer) lager en trekken die dag een extra warme trui aan. Door dit te doen bespaar je 6% energie en CO2 per graad. Stel je eens voor dat heel Nederland op 1 dag 1 graad lager stookt… Dan besparen we maar liefst 6,3 miljoen kilo CO2! Ik hoef je vast niet te vertellen dat dit een gigantisch aantal is als we dat een heel stookseizoen zouden volhouden. Aangezien dit initiatief erg makkelijk uit te voeren is én je hierdoor geld bespaart op je energierekening is het dan ook makkelijk investeren in kleding die je warm houden. Zoals de fair trade sloffen van esgii.

Vilten sloffen van esgii.

Esgii fair trade sloffen

Bij esgii shop je voor het hele gezin handgemaakte vilten sloffen uit Mongolië. Het duurzame lifestylemerk heeft naast pantoffels ook accessoires zoals bedsokken en wanten. Esgii (spreek uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt. En daar zijn de sloffen dan ook van gemaakt. Het vilt wordt gemaakt van 100% natuurlijke schapenwol en voelt 100% goed! Net als wol is vilt stevig, warm en natuurlijk regulerend. Jouw voeten hebben dus altijd een aangename temperatuur, hoe warm of koud het buiten ook is. Doordat de stof uitstekend ventileert, heb je altijd behaaglijke voeten en zijn zweetvoeten verleden tijd. Vilten sloffen zijn koel in de zomer en warm in de winter; van de sloffen van esgii heb je het hele jaar plezier.

Mijn ervaring.

vilten sloffen

Om de verwarming geen tandje hoger te hoeven zetten draag ik in de herfst en winter graag een vest en sjaal. Daarnaast zijn de geitenwollen sokken favoriet voor aan mijn voeten. Maar nu het echt kouder wordt merk ik dat een paar warme sokken niet meer voldoende zijn om mijn voeten warm te houden. Ik ben dan ook heel erg blij met de lekkere zachte sloffen van esgii. Niet alleen om mijn voeten warm te houden overdag maar ook als ik ’s nachts het bed uit moet en er zo in kan glippen. En wat betreft de nare geur, dat is echt verleden tijd!

Bij mijn bestelling heb ik een uitgebreide brief ontvangen. Hierin staat nog wat extra informatie over het bedrijf esgii alsook hoe de verzorging van de sloffen gaat (o.a. niet wassen, binnenshuis gebruik en je kunt ze uitzuigen met een stofzuiger).

Lees ook:

Let jij op de stand van de verwarming?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

20 reacties

Geverifieerd door ExactMetrics