Thuisleven.com
esgii wrinkle slof winnen
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Schoenen > Esgii wrinkle vilten sloffen

Esgii wrinkle vilten sloffen

Sloffen van esgii zijn geen vreemde op Thuisleven. Ik ben de gelukkige die de wrinkle damessloffen mocht proberen en deel daarover graag mijn bevindingen.

Esgii wrinkle dames sloffen

Is het geen plaatje die gerimpelde vilten slof van esgii? Net hoog genoeg om de enkel tegen de tocht over de vloer te beschermen. En door het gerimpelde vilt valt je (pyjama)broek er ook nog eens gemakkelijker in. Verkrijgbaar in drie kleuren: groen, blauw en rood. De sloffen van esgii worden gemaakt door een vrouw uit een nomadenfamilie in Mongolië. Ze heeft een opleiding genoten en voorziet op deze manier haar gezin van inkomen.
De slof is zoals gezegd gemaakt van vilt. Een combinatie van Mongoolse en Merino wol. Bij wol denk ik gelijk aan krimpen, vandaar dat ik de verzorging van de sloffen apart heb opgenomen.

Verzorging vilten sloffen

De sloffen kunnen in het begin wat woldraadjes achterlaten deze kan je rustig verwijderen van de slof. Eventuele vlekken kunnen met een vochtige doek en desnoods met wat wolwasmiddel verwijderd worden. Klop de sloffen buiten uit door ze tegen elkaar aan te slaan of zuig ze tijdens het stofzuigen even af. Het wol is grotendeels zelfreinigend, was de sloffen niet in de wasmachine.

Mijn draagervaring

Goh, wat kon ik ’s avonds vaak moeilijk in slaap vallen door mijn ijsklompjes. Dat behoort nu tot het verleden. Ook heb ik minder last van mijn kuitspieren. Ik denk dat het komt omdat mijn voeten zich veel beter afwikkelen in deze vilten sloffen van esgii. Ook blijf ik het gerimpelde een vrolijk effect vinden. Dat naast die felle kleur om juist in dit seizoen te dragen, geeft toch wat meer jeu aan mijn leven.
Je kunt esgii ook volgen op Instagram: esgii.sloffen en Facebook: esgii.

esgii wrinkle vilten damesslof
Gezellig met de meisjes naar Avatar kijken

Lees ook:

Ben jij al bekend met de sloffen van Esgii?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

133 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics