Thuisleven.com
Bumble Tumble
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Koek en snoep > Met Bumble Tumbler kun jij online snoepscheppen

Met Bumble Tumbler kun jij online snoepscheppen

Vandaag is het de eerste keer dat ik snoepend achter de laptop zit voor een opdracht. Maarja wat zou jij doen als je een Bumble Tumbler zelf hebt mogen vullen en daarna met de post thuisbezorgd krijgt? Heb jij nog geen idee wat een Bumble Tumbler is? Nou lees dan maar snel verder want ik ga je er alles over vertellen.

Bumble Tumbler

Bumbles is een (online) snoepwinkel, te vinden via www.bumbles.nl voor jong en oud. Of zoals ze zelfs zeggen voor groot én klein. Bumbles ziet zichzelf graag als leverancies van geluksmomenten want “snoep eten is niet alleen lekker, maar ook heel leuk”. Persoonlijk kan ik daar alleen maar “AMEN” op zeggen. Maar goed ik ben wellicht wel de grootste snoepkont van het hele universum.

Anyway, iedereen kent wel een snoepwinkel waar je binnen loopt en dan een zakje pakt en vervolgens met een schepje de zak vult. Online kan dat natuurlijk niet. Toch heeft Bumbles wel een gelijkwaardig concept. Alleen wordt het snoepzakje ingeruild voor een hele leuke (en recyclebare) Tumble (vrolijke snoeppot) en gaat het scheppen van snoep door middel van aanklikken welke je wilt. Vul de Tumbler met 6 verschillende soorten van jouw favoriete schepsnoep. Een gevulde Tumbler bevat meer dan 600 gram snoep. Keuzes gemaakt? Stop de volle Bumble Tumbler in de winkelwagen.

I Like To Snoep It Snoep It – I Like To Snoep It Snoep It – I Like To …. SNOEP IT!

Op de foto’s hierboven zie je de 4 verschillende Bumble Tumblers die wij hebben ontvangen. Het lijkt op zich makkelijk: Klik de mooiste snoeppot aan en vul hem. Echter zodra je naar het assortiment van snoepjes gaat kijken dan valt op dat de keuze per Bumble Tumbler verschilt. En laten we nou net wat tieners in huis hebben die niet alleen van snoepen houden maar ook nog eens een eigen mening hebben (het konden wel kinderen van mij zijn).

Na enige heen en weer geklik tussen de verschillende potten en de inhoud goed te hebben geobserveerd hebben we gezamenlijk de knoop doorgehakt om 4 verschillende snoeppotten te nemen en elke pot gevarieerd te vullen.

De levering ging erg snel. Ene dag besteld, andere dag in huis. Daar houden wij wel van. De Bumble Tumblers zijn allemaal netjes gearriveerd en goed gesloten. Op de deksel zie je een ronde sticker met een uitloper, die uitloper loopt aan de zijkant door en is een verzegeling van de pot. Stiekem is hiermee verleden tijd.

Meer over Bumbles

Ofschoon de Bumble Tumblers natuurlijk een hottopic zijn nu, mogen we niet vergeten dat het assortiment van Bumbles veel groter is dan dat. Zo zijn er Bumble Tumbler met Jelly Bellys. Bumble Boxers (daarvoor houden we ons ook aanbevolen. Hint, hint) en is er een uitgebreid assortiment met snoep en dropzakken.

Echter eerst goed eten en dan pas kijken…

Lees ook:

Bumble Tumblers: heerlijk om jezelf te verwennen, maar zeker zo leuk om iemand cadeau te geven.

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

56 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics