Mijn geliefde Iphone is intussen alweer bijna 2 jaar oud. Hij lijkt haast wel geliefder dan mijn vriend aangezien ik mijn Iphone echt overal mee naar toe neem. Een dagje naar de Huishoudbeurs, een dagje shoppen, een ochtend naar het werk, of gezellig mee naar mijn ouders om daar een kop thee te drinken. Zelfs bij een toiletbezoekje is mijn Iphone regelmatig aanwezig. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat de batterij nu toch wel langzaam wat slijtage sporen laat zien door het veelvuldige gebruik.

Iphone

Waar mijn Iphone eerst met een opgeladen batterij makkelijk een hele dag mee ging, zo moet nu ’s middags toch echt de oplader aangesloten worden als ik ’s avonds nog even een receptje van internet af wil halen. Nu moet ik ook toegeven dat intussen dat schermpje, dat je ook nog eens op en neer kan swipen, boordevol prachtige en bruibare apps staan. Zoals Whats app, Facebook, Twitter, Instagram, Elvenar, Scoupy, GFK, Rabobank, Dyson, Sonos, Thuisbezorgd, PostNL. Want tja je kunt alles maar beter netjes bijhouden, of als alles bijgehouden en gewerkt is, even relaxt een spelletje spelen. Zelfs als ik de functie aan zet dat de Iphone geen data verbruikt op de achtergrond, dan slurpt het toch wel behoorlijk wat batterij de laatste tijd.

2600 mAh, 10.000 mAh, 20.000 mAh… Wat is nu geschikt?

Nu heb ik al eens gewerkt met een powerbank en ben daar heel erg tevreden over. Voor de dummies onder ons, een powerbank laad je op aan het stroom en kun je daarna draadloos mee nemen. Zodra je gsm laat zien dat de batterij bijna leeg is, plug je de gsm aan de powerbank en je gsm laad weer op. Tot de powerbank leeg is uiteraard.
Echter zoveel mensen zoveel wensen en dat zie je ook terug bij Powerbanks. Zo heb je een powerbank al vanaf 2600mAh tot en met 20.000 mAh, oftewel Milliampère-uur. Maar liefst een verschilletje van bijna een factor 10!

Met een groot gezin is dat laatste, een powerbank met grote capaciteit, natuurlijk wel even een toffe gadget om te hebben. Zeker nu de oudste twee kinderen ook steeds vaker hun gsm gebruiken om te kunnen communiceren met hun klasgenootjes (iets wat ik overigens niet altijd even prettig vind). En het geluk wil dat Powerbankscenter.nl mij een ruime week geleden een mail stuur met daarin een leuke aanbieding. Ik mag namelijk een powerbank gaan testen! Maar niet altijd denk ik alleen maar aan mijzelf en de kinderen. Zodoende stuur ik dan ook een mail terug met de vraag of ik er ook gewoon één weg mag geven aan onze lezers. Meer daarover lees je later. Eerst even mijn ervaring delen over de Megacapaciteit Powerbank 20000 mAh.

Ervaring Megacapaciteit 20.000 mAh Powerbank

Na ontvangst van de powerbank hang ik het meteen aan de oplader. Dit gebeurt met het bijgeleverde kabeltje dat speciaal hiervoor bedoeld is. De adapter kun je van een ander apparaat gebruiken, deze is namelijk niet meegeleverd. Zodra de powerbank eenmaal geheel opgeladen is kun je maar liefst 3 apparaten tegelijk opladen. Denk hierbij aan telefoons, tablets of dergelijke.
Erg handig zeker omdat de apparaten snel laden. Wat ik bovendien ook erg prettig vind is het gemak van de grote megacapaciteit. Mocht ik nu eens een weekendje weg gaan en geen stroom beschikbaar hebben kan ik op deze manier toch mijn telefoon opladen.
Maar nog het meest coole vind ik toch wel de ingebouwde zaklamp in het apparaat. Toegegeven, het is geen schijnwerper. Toch geeft het voldoende licht om de ruimte om je heen goed te kunnen bekijken. Door de powerknop even ingedrukt te houden gaat het lampje branden, door deze nog eens in te drukken gaat deze uit. Kortom dit apparaat is erg makkelijk in gebruik en erg functioneel in, om en buitenshuis.

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics