Megacapaciteit Powerbank 20000 mAh

Mijn geliefde Iphone is intussen alweer bijna 2 jaar oud. Hij lijkt haast wel geliefder dan mijn vriend aangezien ik mijn Iphone echt overal mee naar toe neem. Een dagje naar de Huishoudbeurs, een dagje shoppen, een ochtend naar het werk, of gezellig mee naar mijn ouders om daar een kop thee te drinken. Zelfs bij een toiletbezoekje is mijn Iphone regelmatig aanwezig. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat de batterij nu toch wel langzaam wat slijtage sporen laat zien door het veelvuldige gebruik.

Iphone

Waar mijn Iphone eerst met een opgeladen batterij makkelijk een hele dag mee ging, zo moet nu ’s middags toch echt de oplader aangesloten worden als ik ’s avonds nog even een receptje van internet af wil halen. Nu moet ik ook toegeven dat intussen dat schermpje, dat je ook nog eens op en neer kan swipen, boordevol prachtige en bruibare apps staan. Zoals Whats app, Facebook, Twitter, Instagram, Elvenar, Scoupy, GFK, Rabobank, Dyson, Sonos, Thuisbezorgd, PostNL. Want tja je kunt alles maar beter netjes bijhouden, of als alles bijgehouden en gewerkt is, even relaxt een spelletje spelen. Zelfs als ik de functie aan zet dat de Iphone geen data verbruikt op de achtergrond, dan slurpt het toch wel behoorlijk wat batterij de laatste tijd.

2600 mAh, 10.000 mAh, 20.000 mAh… Wat is nu geschikt?

Nu heb ik al eens gewerkt met een powerbank en ben daar heel erg tevreden over. Voor de dummies onder ons, een powerbank laad je op aan het stroom en kun je daarna draadloos mee nemen. Zodra je gsm laat zien dat de batterij bijna leeg is, plug je de gsm aan de powerbank en je gsm laad weer op. Tot de powerbank leeg is uiteraard.
Echter zoveel mensen zoveel wensen en dat zie je ook terug bij Powerbanks. Zo heb je een powerbank al vanaf 2600mAh tot en met 20.000 mAh, oftewel Milliampère-uur. Maar liefst een verschilletje van bijna een factor 10!

Met een groot gezin is dat laatste, een powerbank met grote capaciteit, natuurlijk wel even een toffe gadget om te hebben. Zeker nu de oudste twee kinderen ook steeds vaker hun gsm gebruiken om te kunnen communiceren met hun klasgenootjes (iets wat ik overigens niet altijd even prettig vind). En het geluk wil dat Powerbankscenter.nl mij een ruime week geleden een mail stuur met daarin een leuke aanbieding. Ik mag namelijk een powerbank gaan testen! Maar niet altijd denk ik alleen maar aan mijzelf en de kinderen. Zodoende stuur ik dan ook een mail terug met de vraag of ik er ook gewoon één weg mag geven aan onze lezers. Meer daarover lees je later. Eerst even mijn ervaring delen over de Megacapaciteit Powerbank 20000 mAh.

Ervaring Megacapaciteit 20.000 mAh Powerbank

Na ontvangst van de powerbank hang ik het meteen aan de oplader. Dit gebeurt met het bijgeleverde kabeltje dat speciaal hiervoor bedoeld is. De adapter kun je van een ander apparaat gebruiken, deze is namelijk niet meegeleverd. Zodra de powerbank eenmaal geheel opgeladen is kun je maar liefst 3 apparaten tegelijk opladen. Denk hierbij aan telefoons, tablets of dergelijke.
Erg handig zeker omdat de apparaten snel laden. Wat ik bovendien ook erg prettig vind is het gemak van de grote megacapaciteit. Mocht ik nu eens een weekendje weg gaan en geen stroom beschikbaar hebben kan ik op deze manier toch mijn telefoon opladen.
Maar nog het meest coole vind ik toch wel de ingebouwde zaklamp in het apparaat. Toegegeven, het is geen schijnwerper. Toch geeft het voldoende licht om de ruimte om je heen goed te kunnen bekijken. Door de powerknop even ingedrukt te houden gaat het lampje branden, door deze nog eens in te drukken gaat deze uit. Kortom dit apparaat is erg makkelijk in gebruik en erg functioneel in, om en buitenshuis.

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

81 reacties

 • Oh super! Ik hoop dat ik nog op tijd ben om mee te doen, mijn telefoon moest aan de lader, daarom zie ik dit nu pas…. Zo’n Megacapaciteit Powerbank 20000 mAh is natuurlijk mega geweldig, echt superhandig! Een witte met een rood randje vind ik héél mooi, al is dat natuurlijk toch maar bijzaak, het gaat om de enorme power van deze krachtpatser! Ik zou nu altijd en overal een volle batterij in mijn telefoon hebben zodat ik altijd en overal contact kan hebben met de kinderen! Ideaal!

 • Leuke actie, ik maak graag kans op een witte powerbank met zwart randje!
  Ik like de facebookpagina en volg ook jou op facebook, twitter en instagram.

 • zwarte powerbank, is toch mijn kleur,dus ga ik voor die.. en heb ik hopelijk altidj stroom bij voor mijn “lege” gsm. waardoor ik nu wel bereikbaar ga zijn voor iedereen

 • 20.000 mah, ideaal voor op Scoutingkamp. Je dient als leiding altijd bereikbaar te zijn dus mooi je telefoon opladen voor een hele week.

 • Handig ding.. Aanvankelijk dacht ik hem niet nodig te hebben maar ik bedacht ineens dat mijn oudste kleinzoon een verre reis gaat maken.. Als ik dit meegeef is dat een veiliger idee omdat hij dan altijd een opgeladen mobiel heeft.

 • Gaaf! Prachtig design, Lux ook. Een echte must have! Handig en powerfull… elke kleur is mooi, geen voorkeur 😉 Ik ding graag mee naar deze super coole prijs!

 • Die zaklamp!! :-))) Shine a light on me Miranda. Maar het gaat natuurlijk om de power en die is superhandig, in alle kleuren!

 • Zou het nu ooit nog goed komen …. eens niet met een lege smartphone staan? De witte met het zwarte randje!

 • Ik doe mee, z’on powerbank is altijd handig en deze kan ook nog een tablet opladen, voorkeur kleur: zwart! Heb de Facebook pagina van Powerbankcenter.nl geliked maar onder ander mailadres.

 • Wit met een groen randje zou geweldig zijn om te winnen! Telefoons worden hier veel gebruikt en zijn dus zo op 🙂

 • Ik zou voor wit met een groen randje gaan. Lijkt me geweldig! Nu leen ik hem af en toe van een vriendin als we een dagje gaan shoppen… ’t zijn echt geweldige dingen!

 • Ideaal voor mijn tienerdochter om mee naar te school te nemen, vaak gebruiken zij hun mobiel om huiswerk mee vast te leggen en onderwerpen mee op te zoeken tijdens de lessen, maar hierdoor vaak wel snel een lege telefoon, zo kan ze samen met haar klasgenoten hun mobiel weer opladen. Voorkeur voor een zwarte powerbank.

 • Superhandig zo’n mega capaciteit powerbank, ik maak graag kans op de witte met het zwarte randje. Ik volgde je al via Facebook (Mooie Rooie, op je bericht gereageerd, geliked en gedeeld), Twitter (@Glambertgirl77, bericht een hartje gegeven) en Instagram (Truusje26).

 • ahhh ei ei ei we zijn ( zo blij ) dus er als de kippen bij,
  want van deze actie worden we helemaal blij.
  Want dit is genieten en zo fijn, en ahh thuisleven.com hier wil ik wel het haasje voor zijn

 • Ik doe graag mee! In eerste instantie voor mijn man want zijn telefoon moet een paar keer per dag aan de oplader en helaas duurt het contract nog een tijd.
  De wit met een zwart randje zou mooi bij zijn telefoon passen.

 • Wat handig zeg! Ik heb ooit eens een powerbank gekregen (volgens mij een relatiegeschenk), maar die werkte echt voor geen meter. Wat een onding zeg. 2x gebruikt en daarna weggedaan omdat ik er niks mee kon.

  Maar dit is wel even wat anders, niet te vergelijken! Deze zou ik ontzettend graag willen winnen! Mijn lieve oude telefoon (ruim 3 jaar oud) heeft ook af en toe wat extra’s (batterij) nodig! 😉 Ik waag heel graag een kansje voor de wit/groene!

 • Wat een super handig apparaat en zou daar graag gebruik van kunnen maken zodat het hele gezin hiervan profijt heeft, voorkeur voor wit met een rood randje.

 • Handig om alles tegelijk op te laden voor thuis en binnenkort gaan we op reis. Ik zou deze powerbank goed kunnen gebruiken. Ik doe graag mee!

 • Ik maak erg graag kans op deze Megacapaciteit Powerbank 20000 mAh.
  Graag een witte met een rood randje.

 • Ik zou graag kans willen maken op een witte met rode rand. Makkelijk terug te vinden in mijn tas denk ik. Zou goed van pas komen.

 • Super handig!!! Ik doe graag mee! Voor de wit met zwarte randje! We gaan van de zomer vliegen en moeten wel 17 uur in een vliegtuig zitten….met 2 kids en genoeg gadgets is dit wel echt mega handig. Fingers crossed!! Ohja…ik volg je op fb en insta!

 • Superhandig lijkt mij die powerbank!

  Ik ga voor wit met een groen randje, net zoals mijn achternaam…haha

 • Lijkt mij super gandig. Steeds vaker haalt hij de dag niet en is hij al eerder leeg.
  Ik ga graag voor de witte met zwarte streep.

 • Jaaa! Geweldig praktische gadget. Ik waag graag een poging om er een te winnen want ik ben veel onderweg voor mijn werk en daarnaast volg ik in de avonduren de deeltijdstudie Leraar Engels. Vorig jaar eindelijk besloten om het roer om te gooien en te doen waar mijn passie ligt en mijn kinderdroom na te jagen. De powerbank zou ideaal zijn om mijn telefoon en tablet onderweg in de trein of in de collegezaal op te laden. Kan ik ten minste zorgeloos mijn dagplanning bijwerken in de trein of vlak voor de tentamen nog even mijn aantekeningen bekijken op mijn tablet. Ik wil graag de witte met een groen randje winnen (mijn favoriet kleurtje 😉 )

 • Wat een ideale en handige Powerbank en opladen voor wel 3 apparaten tegelijk.
  Daar kan ik mijn man wel blij mee maken op zijn verjaardag.
  Mijn keuze is een zwarte.
  Ik heb geen Facebook, Instagram en Twitter, maar volg op Bloglovin.
  Graag waag ik een kansje.

 • Ik zou graag meeloten voor de witte powerbank met zwarte rand.
  Met drie studerende kinderen wordt er veel gebruik gemaakt van allerlei apparaten. Maar ook ikzelf gebruik mijn telefoon voor verschillende doeleinden. Dus extra oplaadcapaciteit zou erg goed van pas komen.

 • Oooh gaaf! Dit klinkt perfect voor onze droomreis door vietnam. Als camera gebruiken we gewoon onze iphone, maar met al die mooie natuur daar wil de batterij wel leeg natuurlijk. Een goede powerbank zou dan goed van pas komen.

 • Wauw wat een handig ding ! Ben gek op groen dus wit met een groen randje is hem voor mij ! Enorm gave actie dit

 • Zo handig! Zat laatst met pech en nog 7% op mijn batterij. Stress!! Hiermee is dat dus verleden tijd. Graag een witte met zwart randje

 • Wit met een zwart randje…
  Ik begin ook steeds meer de zin van een powerbank in te zien. Helemaal nu ik -vanwege enge verhalen van brand enzo- mijn telefoon niet meer ’s nachts naast mijn bed oplaad…
  Ik volg op Twitter en Facebook
  Ben Insta-loos 😉

 • Ideaal! Doe dus graag mee. . Mijn man en ik gaan nog wel eens wandelen zonder de kinderen en heb een telefoon die te snel leeg is en wil toch bereikbaar zijn vooral voor de kinderen en dan is een goede powerbank soupe ren ga dan voor de zwarte.

 • Oh handihg, ik heb altijd het geluk dat beide apparaten altijd tegelijk bijna leeg zijn, dan komt een powerbank toch goed van pas, eentje aan het sap op het stopcontact en de andere lekker bij mams op de bank;) Ideaal,
  ik zou gaan voor de wit met rode rand…

 • Wauw wat een ding! Ideaal dat je er zoveel tegelijk mee kan opladen, dat heb ik nog niet eerder gezien. Het zou ook hier in huis echt wel een uitkomst zijn, zeker straks als we naaar de camping gaan en maar weinig stroompunten hebben… Want eerlijk is eerlijk, zelfs dan kunnen we niet zonder onze geliefde apparaten. Ik doe graag mee voor een witte met een zwart randje.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics