Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Telefoon en Abonnementen > Top 3 telefoons met een goede prijs-kwaliteit verhouding

Top 3 telefoons met een goede prijs-kwaliteit verhouding

De telefoon staat met stip op 1 in ons huishouden. De hele dag kunnen wij ons er op vermaken, dat zal je niets verbazen. De tablet, de laptop en andere gadgets liggen in een hoek te niksen. Op ieders verlanglijstje staat altijd wel een telefoonhoesje of laatst zelfs een telefoonhouder voor in de auto vermeld. Maar hoe bepaal je nu welke telefoon je gaat aanschaffen? Wat zijn de functies, de opslagruimte en belangrijker nog. Wat is de beste prijs- kwaliteit verhouding onder de geschikte telefoons? Ik stel samen met Telfort een top 3 samen op basis van mijn voorkeuren.

Merkvast

Jarenlang ben ik merkvast geweest. Dat heeft als voordeel dat je je nieuwe telefoon gelijk in gebruik kunt nemen. Het bedieningsmenu van de type toestellen is over het algemeen hetzelfde. Tot ik werd gewezen op de uitgebreide functies van de Huawei P20 Lite vs Huawei Mate 20 Lite. Huawei als nieuwe maar betrouwbare speler op de telefoonmarkt. Afkomstig uit China is de nieuwste technologie voorhanden.

Belangrijke functies van mijn telefoon

Voor een blogger is het eenvoudig maken van prachtige, perfecte foto’s een vereiste. De vormgeving van het toestel vind ik van ondergeschikt belang. Het is wel een noodzakelijke luxe wanneer de batterij lang meegaat. Niet dat tijdens een persbezoek op uitnodiging de telefoon zichzelf uitschakelt. Ook het gebruik van handige apps vergemakkelijken mijn werk. Ik blijf graag op de hoogte van acties en meldingen van actieve lezers. Naast blogger ben ik moeder en ben ik graag bereikbaar voor school, de clubjes en onze dochters.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

We zijn geen echte Nederlanders als ook de prijs geen belangrijke rol speelt In een artikel vond ik heel handig twee betaalbare toestellen van Huawei tegen elkaar afgezet. Dit werd ondersteund door video’s. Als je het hebt over betaalbare toestellen kom je al snel bij dit merk uit. In dit geval de  Het verschil zit hem in de samenwerkende camera’s en het besturingssysteem. Dat lees ik in de specificaties van de Huawei P20 Lite bij Telfort. Naast Huawei zie ik onbekende merken als Xiaomi, Wiki Lenny en Honor bij de betaalbare merken. Ze leggen het qua specificaties toch af tegen de gevestigde merken als bijvoorbeeld Samsung.

De Telfort top 3

 1. De Huawei P20 Lite van 240 euro door zijn tweede camera, vingerafdrukscanner, een intern geheugen van 64 GB, gezichtsherkenningsfunctie en Android 8.0. Op nummer 1 op basis van de prijs;
 2. De Huawei Mate 20 Lite van 288 euro door zijn samenwerkende camera’s met scherptediepte-effecten en is er weinig licht nodig op scherpe foto’s te kunnen maken. Het toestel heeft een groter beeldscherm, vingerafdrukscanner, een intern geheugen van 64 GB, gezichtsherkenningsfunctie en besturingssysteem Android 8.1. Op nummer 2 op basis van de prijs;
 3. Samsung Galaxy A6+ (2018) 224 euro met foto’s van 24 megapixel (speciaal voor onze selfie liefhebber). Een intern geheugen van 32 GB en besturingssysteem Android 8.

Lees ook:

Ben jij bekend met Tefort?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

 • Wij hebben al jaren Samsung allebei. We kopen hem het liefst los zonder abonnement.

  Met een jaar of 2 zijn weer oud (worden traag ook al maak je hem leeg enzo) daarom geven we er max. 200/250 aan uit per telefoon. Ik heb nu een galaxy J5 met extra geheugenkaartje. Gebruik hem veel. De laptop steeds minder.

  We letten altijd op aanbiedingen of geld retour acties bij aankoop van een nieuwe.

  Ik vind persoonlijk een telefoon van bijv 700 euro veelste gek. Als je hem laat vallen (dat gebeurd mij weleens) en hij is echt stuk kost het veel geld.

  Groetjes Anita

 • Bij ons in het dorp is er nog een fysieke telefoonzaak,
  daar kijk ik naar het soort telefoon wat ik wil en krijgt advies welk abonnement
  het voordeligste is en het beste aansluit bij mijn wensen.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics