Thuisleven.com
Maggi stoofmix runderlapjes
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Hoofdgerecht > Recept: Maggi stoofmix runderlapjes

Recept: Maggi stoofmix runderlapjes

Met MAGGI Stoofmixen zet je de lekkerste stoofgerechten op tafel. Doordat het vlees langzaam gaart in de saus trekken de kruiden van de saus in het vlees en de heerlijke vleessmaak in de saus, wat een rijke smaak aan zowel het vlees als de saus geeft. Zo krijg je met Stoofmix Runderlapjes lekker mals vlees in een heerlijke saus.

Recept met Maggi Stoofmix Runderlapjes

Klinkt goed toch?! Ik zou er direct zin in krijgen als ik dit lees. Zelfs op een redelijk mooie zonnige zomerdag als vandaag. In de winter maak ik met enige regelmaat een stoofpotje. Meestal maak ik het dan zonder ‘pakjes & zakjes’, maar ik ben zeker bereid om dit zakje Maggi Stoofmix te testen. En in het kader van een beetje van jezelf, en een beetje van Maggi voeg ik er nog lekker wat verse groente bij en snijd ik de runderlapjes in kleine stukjes. Hierbij het recept wat ik gebruikte.

  • 1 paprika;
  • 1 bakje champignons;
  • 2 winterwortels;
  • 1 ui;
  • 1 zakje Maggi Stoofmix;
  • Rundvlees, runderlapjes.

Snijdt de ui in ringetjes, de champignons in plakjes, de paprika in blokjes en de wortel in schijfjes. Snijdt de runderlapjes in blokjes. Verhit wat olie in een braadpan en bak hierin de runderlapjes 1 minuut op hoog vuur. Voeg de champignons, de paprika en ui bij en bak dit een paar minuten op hoog vuur. Voeg 400 ml water en de inhoud van het zakje toe. Roer het geheel goed door. Breng het geheel aan de kook en laat het nog eventjes doorkoken. Zet het vuur laag en voeg de wortel toe. Stoof het vlees met de deksel op de pan ongeveer 2 en een half uur tot het vlees zacht is.

Serveer met gekookte aardappelen.

Maggi Stoofmixen

Wij vonden dit gerecht ontzettend lekker en de stoofmix is zeker een aanrader.
De stoofmixen zijn verkrijgbaar in de volgende varianten:

  • Runderlapjes.
  • Varkenslapjes.
  • Hachee.

Lees ook:

Eet jij wel eens stoofvlees?

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics