Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Servies en toebehoren > Made Sustained Tritan Bamboo 500ml herbruikbare fles

Made Sustained Tritan Bamboo 500ml herbruikbare fles

Dat niet al het goede van ver hoeft te komen bewijst de herbruikbare fles van Made Sustained wel. De Made Sustained Tritan Bamboo fles is namelijk geproduceerd in Nederland! Enkel de dop wordt geproduceerd in China. Lees verder om meer te weten te komen over deze herbruikbare fles alsook hoe jij er een kunt winnen!

Made Sustained Tritan Bamboo 500ml herbruikbare fles

Zoals gezegd is de fles in Nederland geproduceerd en de dop in China. Wat echter nog niet gezegd is, is dat de fles vaatwasbestendig is. De dop is helaas niet vaatwasbestendig en dient met de hand afgewassen te worden. Het mooie van deze fles is dat hij lekvrij is en in elke flessenhouder in de auto past. Ideaal dus om mee te nemen naar kantoor, school auto, dagje weg enzovoorts.

Dankzij de vrij brede drinkopening van 4,5 cm. kun je de fles goed reinigen. Tevens is de opening zo groot dat je er op warme dagen ijsblokjes in kunt doen om het drinken extra lang koud te hebben.

De fles is te koop voor €13,95 bij Waterflessenwinkel.
Tip: lees ook eens de review van de KeepCup.

Lees ook:

Welke herbruikbare fles gebruik jij?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

20 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics