Thuisleven.com > Eten en drinken > Made Sustained Tritan Bamboo 500ml herbruikbare fles.

Made Sustained Tritan Bamboo 500ml herbruikbare fles.

Dat niet al het goede van ver hoeft te komen bewijst de herbruikbare fles van Made Sustained wel. De Made Sustained Tritan Bamboo fles is namelijk geproduceerd in Nederland! Enkel de dop wordt geproduceerd in China. Lees verder om meer te weten te komen over deze herbruikbare fles alsook hoe jij er een kunt winnen!

Made Sustained Tritan Bamboo 500ml herbruikbare fles.

Zoals gezegd is de fles in Nederland geproduceerd en de dop in China. Wat echter nog niet gezegd is, is dat de fles vaatwasbestendig is. De dop is helaas niet vaatwasbestendig en dient met de hand afgewassen te worden. Het mooie van deze fles is dat hij lekvrij is en in elke flessenhouder in de auto past. Ideaal dus om mee te nemen naar kantoor, school auto, dagje weg enzovoorts.

Dankzij de vrij brede drinkopening van 4,5 cm. kun je de fles goed reinigen. Tevens is de opening zo groot dat je er op warme dagen ijsblokjes in kunt doen om het drinken extra lang koud te hebben.

De fles is te koop voor €13,95 bij Waterflessenwinkel.
Tip: lees ook eens de review van de KeepCup.

Lees ook:

Welke herbruikbare fles gebruik jij?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

20 reacties