Thuisleven.com > Eten en drinken > Made Sustained Tritan Bamboo 500ml herbruikbare fles

Made Sustained Tritan Bamboo 500ml herbruikbare fles

Dat niet al het goede van ver hoeft te komen bewijst de herbruikbare fles van Made Sustained wel. De Made Sustained Tritan Bamboo fles is namelijk geproduceerd in Nederland! Enkel de dop wordt geproduceerd in China. Lees verder om meer te weten te komen over deze herbruikbare fles alsook hoe jij er een kunt winnen!

Made Sustained Tritan Bamboo 500ml herbruikbare fles

Zoals gezegd is de fles in Nederland geproduceerd en de dop in China. Wat echter nog niet gezegd is, is dat de fles vaatwasbestendig is. De dop is helaas niet vaatwasbestendig en dient met de hand afgewassen te worden. Het mooie van deze fles is dat hij lekvrij is en in elke flessenhouder in de auto past. Ideaal dus om mee te nemen naar kantoor, school auto, dagje weg enzovoorts.

Dankzij de vrij brede drinkopening van 4,5 cm. kun je de fles goed reinigen. Tevens is de opening zo groot dat je er op warme dagen ijsblokjes in kunt doen om het drinken extra lang koud te hebben.

De fles is te koop voor €13,95 bij Waterflessenwinkel.
Tip: lees ook eens de review van de KeepCup.

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

20 reacties